Šta je novo?

Sony S73h

Mislio sam 1710 i 1720.. ali, opet.
Razlike izmedju 1710B i 1730 su tek vidljive, jedva.

Sasa ne gresim samo se izrazavam onako kako se zvanicno deklarisu. Potpuno si u pravu u svemu sto si napisao. Na jednom sajtu napremer za Samsung 710N nadjes 12ms a na drugom 16ms a na trecem po testovima 25ms Xlab-u. U pitanju su igranke samo ja jos uvek verujem specifikacijama koje navodi SONY i PHILIPS. Kada su oni postojali pre 20 i vise godina nije bilo ni Samsunga ni LG pogotovo njega! ni BengQ.... Ovi brandovi su zakon. Bili, sada su i bice!!!
Drugarski pozdrav Sasi!!!

astrolog je napisao(la):
Sasa ne gresim samo se izrazavam onako kako se zvanicno deklarisu. Potpuno si u pravu u svemu sto si napisao. Na jednom sajtu napremer za Samsung 710N nadjes 12ms a na drugom 16ms a na trecem po testovima 25ms Xlab-u. U pitanju su igranke samo ja jos uvek verujem specifikacijama koje navodi SONY i PHILIPS. Kada su oni postojali pre 20 i vise godina nije bilo ni Samsunga ni LG pogotovo njega! ni BengQ.... Ovi brandovi su zakon. Bili, sada su i bice!!!
Drugarski pozdrav Sasi!!!

ovo mi izgleda kao pocetak divnog prijateljstva :)

Sasa je napisao(la):
Mislio sam 1710 i 1720.. ali, opet.
Zar nisu oni oba po 16ms? Nebitno, aj vidi post #64, tebi je bio upućen :)

Vojkan je napisao(la):
A gde su u toj priči 1730B i 710T?

1730B smatram odlicnim monitorom za cenu kostanja, medjutim nekako ne volim LG dizajn, izgled, kvalitet izrade. za 320€ jeste best buy za nekoga kome treba DVI, ali se meni ipak ne svidja!

710T je odlican, medjutim skoro da kosta kao Sony S74, a dosta je skuplji od Viewsonica. Kome znaci pivot i ostale igranke postolja ok, ali ko ceni samo sliku, mislim da su VS i Sony bolji.

Pozdrav!

OK, da izbacimo onda 710T, jer mi ni pivot ni ostala okretanja ne znače ništa, a i preko 400€ je. Vredi li onda dodati 50ak evra za VS 712 u odnosu na 1730B?

Nazad
Vrh Dno