astrolog je napisao(la):
Car bas si me iritirao sa tvojim postom. Ako si tako nakupio 3700 i kusur postova ne sluzi ti na cast. Da li si pismen??
Da, jesam, hvala na pitanju.
astrolog je napisao(la):
Pa valjada covek zna sta radi ako je moderator?
Ovo je upitna recenica i ima znak? Dakle nema mesta konstataciji da ako je moderator da je i potpuno kompententan. Izgleda po tebi da na Benchmarku ljudi ne znaju svoj posao kada postavljaju za moderatore neke tipove koji se tebi ne svidjaju. Moj predlog: Otvori sajt pa ga uredjuj kako ti mislis. Mislim da je ovo logican odgovor, a ja licno mislim da ne treba da se mesam u stvari koje su cisto prirode onih koji su ovaj sajt i otvorili!!!
U to kako se postaje moderator ne ulazim... da li zato sto je neko kompetentan, pametan, "vredan-radan-marljiv"... da li zbog nekih drugih razloga. Nebitno. Ima moderatora koji ne zasluzuju to zvanje (iako i nije neko), ima i drugih koji sjajno rade svoj posao... pa i onih na koje se vecito zale, a opet su mnogo dobri ljudi
Nista meni ne znaci sto je neko moderator... moze da bude i ratar, pa ako je pametan i ima sta da kaze, vise cu ga postovati.
Isto je tako i sa postovima. Sta mene briga sto neko ima 3-5, pa i 9000 postova?! Opet moze da bude neka vezara, mozda je pak samo spamer, pa je nabio toliko... a opet, ono o cemu je pricam, mozda *nije kompetentan* za neku temu o kojoj se diskutuje.
E, u tome je stvar.
Sad, ja imam nekih 3700 postova, kako si i sam primetio... i sta onda, sta ja kazem - to je amen?
Ako ja kazem da je intel super, a AMD boolja, onda to mora da je tako? Ako kazem da su Genius zvucnici najbolji, to mora tako da bude?
Ne, druze... naprotiv.
Svako ima neko svoje polje gde je jak. Evo, pomenuo si notaxa - on je audiofil, na polju audio tehnike on moze da me uci i poducava, necu ni rec reci. Bahati testira monitore - OK, vid'o je vise monitora nego sto cu ja u zivotu, prilicno je kompetentan (iako se moje misljenje cesto ne slaze sa njegovim).
Ali opet, nije njegova poslednja.
I ono za kompetentnost u odredjenoj situaciji - pa ne mogu ja da bulaznim o necemu sto se tice A/V obrade, audio tehnike, programiranja... novih tehnologija... ne mogu da pricam o mrezama... ma, ima mnogo toga o cemu ne mogu da pricam.
Ne mogu, iako imam skoro 4000 postova. Ja to (o tome) jednostavno *ne znam*. I to je to.
A to je i notax pokusao da ti kaze.
astrolog je napisao(la):
Cifra od 4.000 postova nije za podcenjivanje...
Pa ako tako mislis o NOTAXU verovatno mislis i o sebi???
Ne mislim tako *ni* o notaxu, *ni* o sebi... ali moje je misljenje da "titula", kao ni broj postova ne znace nista. Apsolutno nista.
astrolog je napisao(la):
Ja ga uvazavam a on skromno odgovara da su vecina bili beskorisni. Zasto? Mislis zbog nepoznavanja materije! Ne!!! Jer mi smo ipak Srbi! A srbin je srbinu najveci neprijatelj. Pa ako i nesto kazes dobronamerno on to okrene u suprotno pa se smisao postovanja gubi. Mozda je to NOTAX hteo da kaze???
Cekaj polako...
Ovo sto sam rekao nema veze ni sa notaxom (4K postova), ni sa bahatim (moderator), ni sa bilo kim drugim... jednostavno, to sto neko ima gomilu postova nista ne znaci. Mozda je obican spamer.
Evo, priznajem i ja, bar pola mojih postova su takodje beskorisni... to su neke sale, upadice, sitne prozivke, doskocice... sta vec. Ljudi smo, ima nas ovde gomila koji volimo da se salimo, pa povremeno postujemo nesto sto nema veze sa temom. Cesto nas i moderatori opominju zbog toga
Takav je upravo i notax... voli da se zeza. Konkretno, nas dvojica smo se dosta puta kacili, najpre oko nekih bitnih stvari, gde je bilo i malo ostrijih reci... a potom i zbog zezancije, najcesce oko neka nVidia-ATi rasprave. Evo, u secanju mi je neki thread, totalno nebitan, gde se diskutuje o nadolazecim 6600GT kartama... notax nesto postuje, u prozivackom maniru naravno

, i dodaje "P.S. Gde je sad CAR?".
Iako mene nema u thread-u, i uopste ne ucestvujem u njemu. Znaci, obicna *******cija. Tako je i shvacena sa moje strane.
Ali, tako se dize broj postova.
Vidis, osnovni problem je u tome sto si novi... newbie... kako god. Vidim, imas nekih 60-ak postova. I zao mi je, ne mislim nista lose ovim - ali zaista ne znas tacno kako sve to ide.
Samo da znas, upravo zbog ovoga (necu reci "zbog tebe", jer ces da se uvredis... a i nije zbog tebe)... dakle, zbog ovoga *o cemu diskutujemo*, neko vreme nije prikazivan broj postova. Bas zato da se ljudi ne bi primali, da ne bi bilo "u, ovaj ima 5K postova, taj mora da je popio svu pamet ovoga sveta"... i, sto je jos gore, da ne bi neki sad pokusao da dostigne tog "sveznajuceg", pa krenuo da stancuje postove kako bi sto pre stigao do 5000.
astrolog je napisao(la):
Ostaj ti meni u miru i zdravlju a ono do mojega neka te sluzi jos sto leta na radost zenskog sveta. Pa to mu je valjda osnovna namena!
Jeste vala... ostaj i ti u zdravlju.
A i tebe da posluzi *ONO*