Bahati [SiD] je napisao(la):
izvini molim te, donecu ti cvece i bombonjeru drugi put.
Ti to imas neke namere prema meni? :d
svoje pravo nalazim u tvom prvom postu. sta ti mislis, da si beli medved?
Iz mog posta nije proisteklo nikakvo tvoje pravo osim odgovora koji nece imati za cilj da omalovazi i pod sumnju stavi iznete tvrdnje. Druga stvar, to sto sam beo i imam 100 kila ne daje ti za pravo da me nazivas medvedom

Vredjam li ja tebe i tvoj izgled?
da mi treba specijalna dozvola da ti se obratim a kamoli protivurecim? ovo je otvoren forum, dosao si svojom voljom, izlupetao se i popio poklapacu. nista strasno, desava se svima, ukljucujuci i mene - get over it.
Jesam li ja trazio da mi pokazes kakvu dozvolu za obracanje? Mozes mi, naravno, protiv(
u)reciti kada raspolazes cinjenicama koje pobijaju moje neispravne. Naravno da sam na forumu svojom voljom. Takodje, ako nemam sta pametno da kazem, cutim i
ne lupetam. Pri tom me jos i tesis sto kao lupetam - svasta! :trust:
tvrdim da je tvoj komentar beskoristan zato sto propagira mit.
Imas problem sa mitovima.
ne treba mi osnov da sebi dam zadatak.
Lose su ti i postavke i resenja.
ne znam cime se bavis, nit me zanima.
To smo vec ustanovili, postavljas se u odnosu na sagovornike kao da su uzgajivaci kupusa (izvinjavam se svim uzgajivacima kupusa koji su i u svetu HW-a

)
tvrdim da ga nisi video jer da jesi rekao bi to, ne bi spamovao o svom hx-u.
Ponovo tvrdis...cccccc
puche mi prsluche. jel vredi ovo za crveni?
Moja komsinica nosi prsluce, a u njemu....

Prica o komsinici u prici o Sony-ju s73 jeste spam, ali ce mi citaoci, nadam se, oprostiti

Sto se crvenog kartona tice i sam znas da nisam u poziciji da ga upotrebim, ali i da mogu, ne bih to ucinio, jer mojih obozavalaca, kao sto si ti, nema na svakom koraku.
Pozdrav,
Mihailo