Šta je novo?

Sony PSP

GuruDexx

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2003
Poena
619
Kada mozemo ovde ocekivati da pocne da se prodaje Sony PSP?

pozz

Pa ako je suditi po azurnosti ovlascenog zastupnika Sony-a za SCG, makar kada je u pitanju PS2 ... ja cenim da ce biti negde 2008 ... Naravno kod preprodavaca ces moci da ga nadjes mozda cak i do kraja godine, ali ce i cena biti ekskluzivna (sam aparat je iovako za sada preskup i u inostranstvu).

Poslednja izmena:
Pukovnik je napisao(la):
Pa ako je suditi po azurnosti ovlascenog zastupnika Sony-a za SCG, makar kada je u pitanju PS2 ... ja cenim da ce biti negde 2008 ... Naravno kod preprodavaca ces moci da ga nadjes mozda cak i do kraja godine, ali ce i cena biti ekskluzivna (sam aparat je iovako za sada preskup i u inostranstvu).
Koliko ja znam, PSP za Evropu još nije predstavljen. Takođe, uređaj ne košta ni dolara više u odnosu na ono šta pruža...

U Usa, PSP value pack zvanichno koshta 250$, a uskoro treba i basic da se pojavi koji ce biti oko 200$. Ali, vec su se na ebayu pojavile varijante za 180-200$ za value. U Evropi, PSP je opet odlozen, pa se pochetak prodaje ochekuje negde u avgustu. Koshtace najverovatnije kao u Usa, samo u evrima, a kod nas x2. Sreca da je sada lako imati neku od kartica za kupovinu preko neta, pa ce ta cena i kod nas brzo pasti.
Shto se tiche cene u inostranstvu, PSP vredi vishe nego shto koshta, i bukvalno je izashao bar godinu dana pre nego shto je trebao, nema nikakvu konkurenciju...

Nazad
Vrh Dno