Šta je novo?

sony ps2 slim vs debeli

Poslednja izmena:
uzeo sam slim !!!
da li neko moze da ni objasni za sta sve sluze ova 2 USB na soniju,prikljucio sam volan od pc nista se ne desava?
I neko je reko da moze da se prikljuci externi hDD preko usb u slim da li jeto tacno?

Meni je radio volan (Formula Force GP) na Gran Turismo 4 bez problema..

uzeo sam slim !!!
da li neko moze da ni objasni za sta sve sluze ova 2 USB na soniju,prikljucio sam volan od pc nista se ne desava?
I neko je reko da moze da se prikljuci externi hDD preko usb u slim da li jeto tacno?

U to mozes ukljuciti hdd, dzojstike, volan, tastaturu ...
Inace ja sam pominjao za hdd i naravno da je tacno, ako hoces poslacu ti jedan iso da narezes na cd, ssa tim butujes sony, a sa hdd-a vuces igrice.

U to mozes ukljuciti hdd, dzojstike, volan, tastaturu ...
Inace ja sam pominjao za hdd i naravno da je tacno, ako hoces poslacu ti jedan iso da narezes na cd, ssa tim butujes sony, a sa hdd-a vuces igrice.

probao sam i dzojstik i volan,a usb memorisku nista se ne desava,da li ima neka podesavanja da proradi ili je na boot?:wall:

da napomenem da se dojstik i volan za kompjuter!!!

Poslednja izmena:
probao sam i dzojstik i volan,a usb memorisku nista se ne desava,da li ima neka podesavanja da proradi ili je na boot?:wall:

da napomenem da se dojstik i volan za kompjuter!!!

USB memorijska???:trust: Hm...nikad cuo da postoji tako nesto, treba ti original PS2 memorijska!

Sto se tice dzojstika, takodje ti treba onaj PS2 kontroler a ne USB... a sto volan nece nemam pojma, nije kompatibilan sa PS2.

Nemoj da me drzis za rec al mislim da mora da bude za sony, znam da su ortaci kacili usb dzojstike sa sonja na pc, nisam siguran da moze i obrnuto (mada logicno bi bilo da moze)

usb memorijska- verovatno je mislio na flash ;) (inace taj flash moze da se koristi za ucitavanje igirca ali sa istom procedurom kao za hdd)

Poslednja izmena:
ne zaboravite da je u pitanju usb 1.1 tako da je sporije nego sa diska

Na te usb portove idu toy eye camera , mikrofon i slicni dodatci. Mist i tatsatura sa PS2. Zatim mozes da kacis USB HDD i flash memorije, naravno uz upotrebu posebnog boot diska i raznih playera. Na primer boot disk ti je Launch elf pa onda pokrenes SMS media player i pustas filmove sa usb memorije.

ne treba ti boot disk za sms, mozhe poseban sms disk ili mozhesh da ga pokretjesh sa kartice

Koja je svrha kačenja harda preko USB 1.1 ako je onda sporiji nego da se igra pokreće sa disk?

Poslednja izmena:
i jedni i drugi deru samo tako

u nisu u virtikomu je onda jos i naj jeftinije 40e,koliko li je tek u vranj ili negde juzno ;)

Poslednja izmena:
Za te pare imas skoro 500Gb 3.5"" hard disk, hebes laser :D

ne treba ti boot disk za sms, mozhe poseban sms disk ili mozhesh da ga pokretjesh sa kartice

Pa dobro, moze i tako :)

Boot disk je univerzalan za sve PS2 aplikacije ( emulatore i slicno), da ne rezes za svaki program poseban disk, nego mozes da ubacis na USB flash. A i ne moras :)

ja sam do reshi tak oshto je ul_elf launcher na hardu a ostalo kao shto kazhesh na flashu

Vrh Dno