chak ti ni to ne treba, mozhe hd loader sa mc-a da se uchitaAko misliš na disk igre, onda nisi u pravu. Kada imaš hdd na PS2 ne treba ti disk igre uopšte. Jedini disk koji stoji je hdd loader i on se pokreće samo pre početka igre.
uz free mc boot mozhe svakiZavisi koji čip imaš - ne može svaki čip to da radi...
pes radi kao sat, samo treba znati podeshavanja, a i ne dodje mu isto jer na psp-u 99.9999999% igara radi bez ikakvih problema a sa hdloaderom na ps2 jedno 98%.Meni su se u igraonici definitivno bolje pokazali fat modeli, narocito od kako sam u jedanstavio hd preko adaptera (uzeo od drivera) i tako ustedeo sebe muka stalnog ciscenja lasera na doticnom. Ubacio sam hard od 80GB i 20 najigranijih igara. Na zalost, nekih 10-tak posto igara zeza ili nece da rade preko hd-a a među njima, na žalost, i PES2009. Inace to sa hd-om mu dođe ista šema kao kod PSP i pustanja igara sa mem kartice. Znaci pokrenes loader pa onda neki ISO image.
pes radi kao sat, samo treba znati podeshavanja, a i ne dodje mu isto jer na psp-u 99.9999999% igara radi bez ikakvih problema a sa hdloaderom na ps2 jedno 98%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari