Narode šta može da bude problem...pri paljenju konzole sve je ok,ali ne daje sliku nakon podizanja sistema.Kad probam reset ili povratak na def vrednosti i podešavanje rezolucije daje sliku i opcije ali čim uđe u glavni ekran ne daje sliku.
Promenio sam 3 HDMI kabla i sa svakim je ista stvar...
@Stronger_II
Ako mislis na kvalitet slike, a koristis neki od modernih televizora, iskljucivo HDMI. Razlika je kao nebo i zemlja.
@mickk
Nisam siguran da razumem sve sto te muci, ali meni i na osnovu ovih dodatnih detalja jos uvek deluje da imas problem na koji su ti vec skretali paznju. Dakle, da li su ti istovremeno ukljuceni i cincevi i HDMI kabl? I da jesu, i da nisu, sustina je da restartujes konzolu produzenim pritiskom na dugme za ukljucivanje/iskljucivanje iste, a da je prethodno povezes putem cinceva. Onda ces dobiti i sliku i zvuk preko njih. Ovako, kad kazes da nema slike, a ima zvuka, meni deluje da ti je ukljucen hdmi, ali ne i podesen, a da ti zvuk stize preko cinceva... Ako je uopste do toga problem. A, kazem, LICI...
Da dodam i ovo, sto sam pretpostavio da znas. Na mom televizoru, ako ti je povezan hdmi - slika i zvuk, odnosno signal s konzole su na HDMI dugmetu, ali ako su ti povezani cincevi, da to tako nazovem, sliku i zvuk ces zateci na AV frekvenciji. Da nije to?
A to znaci?
Jedno pitanje,imam original PES 14 i ako kako da instaliram na hard?
I ako instaliram hoce li mi biti potrebno da opet pri svakom paljenju stavljam cd?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari