Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

pa imam i ja garanciju 2 god na debeljka i to još refurbished model i uopšte se ne jedim. uzeo bih slim da mi nije bio toliko ružan. novci nisu bili problem

I ja imam 2 god na debeljka i uopste ne razmisljam dali ce da radi i koliko. Garancija mi vazi taman do izlaska nove konzole tako me bas briga ;)

Pa kad si ga uzeo pre 3 dana :) Cinjenica je da ova generacija konzola nije sposobna da izdrzi ceo ciklus bez kvarova.

Ja sam uzeo polovnog debeljka pre vise od pola godine (na limundu, i to iz Vranja, rizik samo takav :)), vidi se da je bio izakan, mozda i u igraonici, poziveo je 2 meseca, od cega je bio koriscen jedno 10 sati :), dobio YLOD, platio 30e popravku (6 meseci garancije), i evo od tada radi ok, mada ga i dalje ne arcim puno, presao 2-3 igre.

Kod mene je za sada sve u redu, kupio polovnu fat pre godinu i po ovde na forumu a pre toga ko zna gde je bio, znam samo da sam mu ja dusu izvadio, cak se i buni kad je ugasen, cujem ga kako pucketa i trazi da ga upalim :D

zanima me jedna stvar kako prenositi sa kompa na play preko mreznog kabela, je potreban neki program ili??

Odakle uzimate instant codove za playstation network card (najjeftinije)

Objasni ,ne shvatam,posto treba imati karticu vezanu za UK

Kreni da kupis nesto na Store-u, i kad ti bude trazio podatke ukucaj broj kartice i svoju adresu, zemlju ostavis UK valjda, ne mogu sad tacno da se setim kako, ne radi mi konzola, ali sam kupovao opusteno..

meni bi trebo jedan program s kojim bi mogo ubaciti titlolve u film tj. zaljepiti ih jer mi play ne zeli ocitavati titlove...

Jel ima negde patch za XMB na srpskom, to bi mi leglo ?:)

Zna li neko gde moze da se nadje ps3 sharp shooter puska? Ima je od Uk sajtova jedino na Shoptou, ali oni ne salju te zezlice van Eu, nema je cak ni kod domacih derikoza.

Zna li neko gde moze da se nadje ps3 sharp shooter puska? Ima je od Uk sajtova jedino na Shoptou, ali oni ne salju te zezlice van Eu, nema je cak ni kod domacih derikoza.

To i mene zanima, niko nece da salje. :(
Nema je ni da drugim sajtovima za igre koji salju vamo.
Jedina solucija za sad je da neko donese.
Ako imate neku kombinaciju i hocete da ucinite i ja bi uzeo pusketinu. :)

Ako budem uskoro isao u London, donecu par komada, posto ima dosta zainteresovanih :d

Ne gine ti carina ako nosis vise kom.

sent by tapatalk

Sto se sharp shuter puske tice mogu se ja potruditi da iz Madjarske donesem i da vam saljem na kucnu adresu ali neznam koja je cena tacno moram izracunati ali mislim da je oko 50-60 e .Sutra pisem na forumu tacno cenu i mogucnost moram da proverim

E da li shopto prihvata Visa electron,narucio bih Killzone 3 vjerovatno?Meni je iz CKB to je banka iz Crne Gore,posto mi nije zadnje vrijeme prihvatao vjerovatno zato sto je bilo oko 50e

Samo ako ima 3D verifkaciju. U Srbiji nema.

Ni kod nas,znaci sad ne moze ne igre oko 35-40e uzimati jer i za njih treba 3D verifikacija

*** kad ste banana drzava kao i mi. :p

Vrh Dno