Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

Jeste slazem se sa tobom,to je mozda nekad bilo ali sad je drugacije.

gde mogu preko neta da pogledam ko koliko ima trofeja, ukucam psn id i izadje mi lista igara i osvojeni trofeji od tog igraca...ubih se trazeci po playstationovom sajtu i nikako da nadjem...

to je samo za one koji su napravili ps3trophy card, mislio sam na gledanje trofeja sa playstation sajta

jel se nekom desava da DRAGON AGE:ORGINS koci ?
sinoc mi se zablolirala 3-4 puta ,a jos uvek sam malte ne na pocetku igre . pa me interesuje bagovi disk ili laser.... mada mi sve druge rade ok

Imash li firmware 3.30 ( on izaziva te probleme ) ? Sa sajta Gameplaya ( HR ) :
Sonyjev tim koji radi na updateovima firmwarea PlayStationa 3, nikako ne uspijeva zadovoljiti sve korisnike, uglavnom iz klasičnih razloga kojekakvih nekompatibilnosti i bugova. Ni ovoga puta situacija nije bajna, pogotovo ne za fanove Dragon Age: Originsa, koji su na službenim BioWareovim forumima već sada "složili" 13 stranica žalbi i molbi da se problem s konstantnim rušenjem igre riješi.

Igra se ruši i konzola smrzava vjerojatno nasumično, iako neki korisnici tvrde da postoji poneka taktika da se to izbjegne. U to zbilja sumnjamo, no ako imate sličnih problema ili ih želite zaobići, bacite oko na spomenuti topic i pridružite se kolektivnom zahtijevanju nove zakrpe.

Poslednja izmena:
pa da IMAM 3.30 firmware. vidim da je igra dobra ali mi neda da je igram
prvo sam i pretpostavio da je tako neshto u pitanju ali nisam bio siguran
hvala maestro

nu...kupio ja pre neki dan PS3..sve radi ko metak...:) Ali nece internet konekciju nikako...prikljucim ethernet kabl..pocnem da stelujem konekciju i uvek mi izbaci ETHERNET CABLE NOT CONNECTED...a prikljucen je..nu sve u svemu trazim pomoc

Poslednja izmena:
Probaj sa drugim kablom.

Meni je to javljao kada sam testirao Gb karticu, prijavljivao je da nije konektovan a sve je radilo....
Kada sam vratio na 100Mbit nije vise to prijavljivao....

I ja sam se svojevremeno namucio oko toga, mada moji problemi nisu bili bas te prirode. Vise sam imao komplikacija s podesavanjem samih parametara, ali kad je to jednom reseno, sad uglavnom radi kako treba. Ne znam da li gresim, medjutim, cini mi se da nisi bas dao dovoljno podataka - kakav net - i da li ide odmah direktno u konzolu ili ga razvodis preko kompa i tome slicno. Ako ostanes pri tim sturim informacijama, onda je jedini savet koji si za sada dobio ujedno i pravi - probaj s drugim kablom. Inace, i meni izadje tu i tamo ta poruka, iako je kabl povezan, s tim da predstavlja zaostavstinu iz prethodnog perioda - dok nije bio - ili ukoliko sam gasio ruter - ali ti jos uvek nisi ni uspeo da se povezes.

Kad uštekaš utp u konzolu, resetuj ruter i ps3

Nu...prikljucio ja malopre i treci kabl koji sam danas nabavio...trazio sam ETHERNET KABL ali za KONZOLU...PS3 ...kao...nu sve u svemu sad RADIIIIIIIIIIIIII :) izgleda da se zice ethernet kabla drugacije povezuju za konzolu...ovo nisam znao..dosad sam pokusavao obicnim ethernet kablom...i evo sad je sve ok...radi ko metak :) Nu sad registracija i vozi misko..pa da vidimo

Nema poseban kabl za konzolu :) to je taj UTP/eternet klasicni... nu bitno da radi :)

Nu..kontam i ja da nema posebno...ali zasto ovaj kabl radi a ostali nisu hteli...mora da ima neka fora sa povezivanjem zica...Nu nema rasparave glavno da radi...Poz:)

Поздрав људи. Постоји могућост да добијем ПС3 из САД-а, па имам пар питања. Сазнао сам да су укупне дажбине које наши наплаћују на царини 28% (конзола 10%, пдв 18%), а не знам још колике су дажбине на изласку из САД-а (ако их има). Занима ме да ли је за играње потребан адаптер, чуо сам да је због различите струје тамо, потребан адаптер како би уопште могао да се покрене Сони? У принципу ме занима, да ли ће постојати неки проблеми јер је конзола за САД тржиште? Да не буде, не могу игре да се покрену, не може на нет да се повеже, ту је и питање гаранције...

Нисам баш претерано упознат са конзолом, додуше са играма јесам, јер сам само њих и конзумирао :). Али о другим стварима као што је апдејт софтвера, повезивање на нет, блу-реј филмови... о томе не знам пуно. Верујем, међутим да су ми игре сасвим довољне. Занима ме ваше мишљење, да ли је исплатива ова трговина узевши све у обзир? Ако је неко имао сличну акцију волео бих да подели са мном?

Извињавам се на дужини коментара и надам се да ћете ми помоћи :).

Da bi ti se isplatilo nekako, konzola mora da te koshta duplo manje nego ovde, a to teshko, tako da ti preporuchujem da je kupish ovde, na sve to imash i garanciju. USA verzija konzole se skoro ne razlikuje od EU, jedino shto neke filmove u nashoj zoni ne bi mogao da gledash, sve ostalo radi isto bilo gde u svetu, a za struju ti samo treba adapter da bi fizichki mogao da ga ubodesh kod nas, sama konzola podrzava sve voltaze od 110 do 230V.

Ne treba mu adapter nego kabl kao za napajanje PC. Mene su svojevremeno lozili da treba transofrmator za PS3 iz USA. :D
Sad se ne isplati donositi PS3 iz USA jer imas ovde da kupis slim za 300e. Ja kad sam narucio iz USA za 400$(tad je bilo 240e :D ) ovde je PS3 bio oko 500e (40000din).

Kod Showmana. ;)

Driver, Marli, хвала пуно на одговорима. Пуно сам размишљао и ипак бих сачекао да скупим лепо кеш, да се погоди ситуација и овде да купим после лета слим варијанту (колико ја знам, сем немогућности инсталирања Линукса и већег харда, нема разлике у односу на дебељка?). Играо сам доста игара на ПС3 и баш сам се напржио да је набавим :), али понављам око неких других ствари (нет, скидање демоа, гледање блу реј филмова...) које никад нисам пробао, наравно ништа ни не знам. Мало сам прелиставао тему, видим да вас има има доста активних и надам се да ћете ми изаћи у сусрет као лаику када будем набавио Сони :).

Samo raspali s pitanjima, generalno nema razlike, Slim se manje greje, manje trosi struje, manji je, dakle 3x manje :) E sad na duze staze se ne zna da li je ili da li ce biti pouzdaniji od debelog..

Sigurno je pouzdaniji od debelog jer se mnogo manje greje pa su isto toliko manje shanse za YLOD, a takodje je i to neka treca generacija bluray dioda, do sad su ih provalili sto puta...

Jedini je problem shto je Slim pored Fata kao neki siromashni mrshavko pored Supermena, ja mog fata ne bi dao za dva nova slima :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno