to se zove imanje para za originale,tj 100eura mesecno za 2 igre koje izadju![]()
A sto ste se uhvatili samo za pirateriju?
Meni bi na primer recimo dosta vise znacilo da se omoguci podrska za sve formate i ucitavanje filmova direktno sa hard diska.
Pa sve to imas preko Media servera.....
Druga stvar, koliko HD filmova mozes da stavis na hard?
@kimi
presao si 4puta neku igru za godinu dana?! i onda si jos posle svega kupio platinum?!
jesi ti neki nolajfer?!
znaci stvarno nemam nameru da uvredim ili bilo sta,ali mogao si preci tu igru i na narezanom disku od 400dinsa :I
A sto ste se uhvatili samo za pirateriju?
Meni bi na primer recimo dosta vise znacilo da se omoguci podrska za sve formate i ucitavanje filmova direktno sa hard diska.
uhvatili smo se za pirateriju jer su se svi koji su se obradovali, obradovali iskljucivo sto ce moci da skidaju igre, sto se javila gomila ljudi koja je samo to cekala da kupi ps3, i niko osim mene u jednom postu nije pomenuo to sto ti pricas za filmove
Imam, ali moram da koristim komp.
Ne razumem sta ti smeta media server da bi koristio komp?
Znaci, ostanu ti samo SP igre koje u vecini slucajeva mozes preci tako sto iznajmis ps3(sto izadje manje od 1000 dinara), ili tako sto ces kupiti igru, obrnuti je i prodati.
i onda iz ne znam kog razloga kupi i platinum........ to samo moze da mi sugerise da je neko nerd i nolifer.
@otac
Ti izgleda nisi izašao iz ove zemlje u skorije vreme?
Ko onda kupuje te milione igara koji se prodaju svakodnevno?
Sad su svi ludi što plaćaju nešto što se inače plaća.
Što plaćaš gorivo na pumpi? Natoči ispod 10k vrednsoti goriva i beži. Neće te goniti ispod tog iznosa.
Ako hocu da gledam film, mora da mi radi komp.
Ako hocu nesto da radim na kompu dok neko drugi gleda film na ps3, ne mogu(tj, mogu, ali je pitanje kako).
Zasto da koristim 2 uredjaja za nesto sto bi ps3 mogao sam da radi ?
Meni je stalno upaljen komp (prvenstveno zbog torenata, a onda i zbog dece koja vise na njemu)
Ali i dok se gleda film, ja mogu potpuno nesmetano da radim (iako mi je otvorena stalno opera sa 50 prozora, naravno da pici muzika i gomila ostalih gluposti...)
A masina je stara 5 godina (pre 15 dana sam uzeo E2160 1800MHz da bih mogao bez stucanja da strimujem 1080P.....)
nego NE DAM PARE ZA NESTO ZA STO NE MORA!
@ali kad neko ima vremena za platinume (da bude rob igre) i da igra istu igru 4 puta, i onda iz ne znam kog razloga kupi i platinum........ to samo moze da mi sugerise da je neko nerd i nolifer.
Pazi, skoro da sam provalio definiciju.
Ako pređeš 4 puta istu igru i platiš to je NOLIFE?
Ako narežeš 20 igara i pređeš to je OK?
Pa ništa, ti sutra kada budeš radio, i neko tvoj rad bude džabe arčio jer ne mora da plati tvoju uslugu, nemoj da kukaš kako je ovo Srbija.
Neki su fizički prešli granicu, ali će večno ostati u Srbiji.
Kako u ovim drushtvima objasniti nekome ( ne mislim na nikoga sa foruma ) ko ima dva mobilna , polovinu primanja ostavlja kladionicama , rachune nece da placa , da vrijedi dati 20-30 za neku igru ako si uz tu igru proveo veoma kvalitetno vrijeme....
Potpisujem sve shto je Kimi pisao na prethodnih nekoliko strana.Bash je apsurdno shto sam Dead Space platio 13 E , a Bioshock i Valkyria Chronicles po 22 E.
Kako u ovim drushtvima objasniti nekome ( ne mislim na nikoga sa foruma ) ko ima dva mobilna , polovinu primanja ostavlja kladionicama , rachune nece da placa , da vrijedi dati 20-30 za neku igru ako si uz tu igru proveo veoma kvalitetno vrijeme....
ali gledaj malo i druge igre kojih ima brdo i u koje je ulozeno jako malo vremena i rada i koje su sklepane na brzinu samo da bi uzeli pare i sta sad mi treba da uzmemo original npr. Roque Warrior koji se prodaje po ceni od 50e a igra je boze sacuvaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari