- Učlanjen(a)
- 25.02.2009
- Poena
- 151
Ok, postujem sto se nekome dopada (kao sto je meni super PAIN, koji je za vecinu totalna glupost), ali ocekivao sam ipak mnogo vise od LBP. Odmah sam znao da se necu zezati sa pravljenjem nivoa, vec samo sa igranjem, i tu me je igra razocarala - nema prakticno nikakvu (smislenu) pricu, i nivoi deluju potpuno nepovezano, tj. nabacani bez ikakvog pravila. Mislim da ne bih ni primetio kada bi sve nivoe u "kampanji" pomesali. Plus, sto mislim da je izuzetno precenjena za ono sto nudi - njen zasluzen value je tu negde u rangu PSN igara koje se prodaju za $5-10.
Ne znam, mozda mi je najveci problem sa LBP to sto ne volim da igram tako jednostavne stvari kad sednem za TV; mozda ce mi se vise dopasti kada izadje za PSP...
ppredrag, pogresnog prozivas da je PC fanboy, znam da tamo nista vredno nije odavno izaslo... Upravo zbog toga sto volim PS3 se nerviram kada nam uvaljuju sve i svasta.
Nem pojma sto ti se nije svideo lbp.Istina je da laguje na netu ali zavisi skim igras.Recimo kada sam igrao sa goranom.a onda mi je cesto seckalo i lagovalo a sa ppredragom mozda jednom od 30 partija online.
Inace ni meni lbp nije nesto posto nisam bas tako zamisljao tu igru ali nije mi ni promasaj.
Prosecna ekskluziva za ps3 nista spec.
Dosad jedino sto vredi preci je taj uncarted oba,metal gear4 i kilzon2.Ostatkom nisam impresioniran ali moze da prodje i resistance.Zavisi sta ko voli.
Meni recimo nepostoji bolja igra od motorstorma na ps3