Šta je novo?

Sony P200

• Začetnik teme Začetnik teme Misko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Misko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
02.10.2000
Poena
769
Kako vam se cini? Izgleda da je bolji od ixus-a?

Gotovo svi proizvodjaci su shvatili da mali, dzepni aparati vise nisu samo roba za devojcice i da "mali i mocan" predstavlja nesto sto i vlasnici zveri poput MF-DB i 1Ds vole da imaju u dzepu. I svi su poceli da nude i prilicno napredne opcije poput visokih iso vrednosti i stabilizacije ali se Canon jos uvek tvrdoglavi i nece ni vrednosti blende i ekspozicije da prikaze...

Abdee je inace poznat kao veliki ljubitelj entry-level i prosumer Canona 🙂.

Sala mala 🙂.

Ja bi voleo nešto ovako: 😀
49284239.jpg

Znaci bolji je od ixusa?

Trebalo bi da je malo bolji pri fokusiranju od ixusa, u nekom polumraku i mraku. Mada, posto im je tu cena, bolje potrazi Sony-V1, po meni mnogo dobar dzepni aparatic 😉

Misliš W1? V1 je malo zastareo aparat, i teško bi ga nazvao džepnim.

Da, bas sam mislio na V-1. Jeste malo sporiji, ali samo u punjenju blica, sto se tice fokusa tu je zadovoljavajuce brz.
Nego, ako je stvarno od velikog znacaja da je aparatic tanak P-200 je bolji izbor.

V1 je nemoguće naći. W1 je dobar, ali se ne može nazvati džepnim, kao ni V1, koji je takođe dobar...

P200 je extra dobar aparat za svoju cenu i velicinu!

Super brz, odlicne slike, dosta manualnih podesavanja, lagan i odlican kvalitet izrade. Malo neobican oblik, istini za volju, ali sta je tu je.
Ja sam ga imao negde krajem aprila meseca i jedino sto me je nerviralo je ona silver boja. sada vidim ima i crnih 🙂

A i 7Mpix ti je odlican izbor jer ces ga "uvaliti" nekom od tvojih pacijenata koji se loze na Acer monitore :d

simpson H je napisao(la):
A i 7Mpix ti je odlican izbor jer ces ga "uvaliti" nekom od tvojih pacijenata koji se loze na Acer monitore :d

Ok, a za Acer pa znaju ljudi sta valja 😛 .

Nazad
Vrh Dno