Šta je novo?

Sony OLED problem

ShaX_91

Slavan
Učlanjen(a)
24.10.2007
Poena
320
Pozdrav, imao bih jedno pitanje.

Majka je uzela Sony Bravia KD-65AF8 OLED televizor pre nesto jace od dve godine. Garancija je istekla pre mesec dana i pre 2-3 dana joj se pojavila jedna tanka horizontalna linija celom duzinom ekrana. Nesto nakon toga televizor je prestao da daje znake zivota.

sta bi moglo da bude problem? Da li vredi nositi televizor u servis da se vidi sta je u pitanju? Televizor se trenutno nalazi u Svajcarskoj ali ce ga mozda doneti u narednom periodu ukoliko postoji sansa da se utvrdi sta je problem.

Da li neko ima neku preporuku za servis u Novom Sadu?

^ Ja imam ok iskustvo sa Delta sevis u Janka Veselinovića br. 1, kod Detelinarske pijace.
Međutim, iskustvo datira od pre devet-deset godina i popravkom dugmeta za paljenje nekog starog CRT tv-a, pa ne znam da li drže korak sa vremenom i da li su se u međuvremenu iskvarili, jedino znam da i dalje rade.

Upravo sam ih zvao, nazalost kazu da je najverovatnije problem sa panelom i uzevsi u obzir da je u pitanju televizor od 65" nisu nesto voljni da se cimaju, prvenstveno zbog same (ne)isplativosti i u smislu logistike i u smislu cene samog dela. Najverovatnije ce uzeti neki drugi televizor. Hvala!

Nazad
Vrh Dno