Šta je novo?

Sony magnetic usb kabl

dule0911

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2009
Poena
350
Da li neko zna gde u BG ima da se kupi kabl iz naslova? Za punjenje novijih xperia telefona, treba mi za xperia z3 compact.
Jedino sto sam nasao jeste na halooglasima 1 primerak po prilicno jakoj ceni, ali nigde drugde (sem da se poruci od preko naravno).

Ukoliko neko ima informaciju gde moze da se nabavi ili koliko vredi originalni ili neka ok zamena, neka javi (na netu su cene tih kablova od 1$ - 17$).

Da, skapirao sam posle da sam unosio pogresan string u pretragu 🙂
Jel znas mozda koja je realna cena? Posto ovaj na HO trazi skoro duplo (1800din) u odnosu na ove sa KP, navodno original sony kabl.

Poslednja izmena:
Ne postoji original sony kabl, taj te zavlači.
Kupi bilo koji sa kp, radiće posao.

Ja sam davno pazario na kp za 1000 ili 1200din ni ne secam se vise.

mozda original ne postoji ali se zato kvalitet istog mnogo razlikuje od prodavca do prodavca...sve sto je do 500din obicno se raspadne ocas posla...jer oni obicno kostaju preko do 3 dolara...

Koliko vidim svi kablovi koji lice na nesto su 1000din, tako da cu uzeti neki od tih.
Video sam i zanimljiv hack da se izvadi kabl iz docka, ali mislim da dock koji je dosao uz telefon nije ta verzija, vec noviji koji ima konektor pozadi, nije kabl izjednog kao na starijim modelima.

Nazad
Vrh Dno