Bilo bi odlicno da se neko ko se STVARNO razume u ovu tematiku javi i odgonetne ovu enigmu (za mene). E sad zasto...
Kada sam birao TV, citao sam razne opise, testove i ostalo. Nesto sam razumeo, nesto ne. Koliko sam ja shvatio, ovaj TV podrzava 1920x1080 preko HDMI veze i tako mi je komp povezan (DVI-HDMI). Znaci, gura on 1080p (i komp mi nudi tu rezoluciju), ali signalu sa kompa nesto fali. Jedino NFS ProStreet za sada i koliko sam probao je OK, u ostalim igrama Call Of Duty 4, Crysis... i na desktop-u - slika je ******!
Kontam da su ovaj TV predvideli za neku varijantu uz PS3, a glavna mana raznih review-a na netu je - mnogo nove i dobre tehnologije na maloj dijagonali?!?! - stvarno je to pisalo, ne tesim se
Izgleda da on podrzava 1080p (sto je i pisalo u to vreme na UK Sony sajtu), ali ga downscale-uje i to prilicno ocajno (barem PC signal). Mozda Blu-Ray radi Ok, ali to jos neko odredjeno vreme necu sigurno znati. Ma 50% "naprednih tehnologija" ni ne znam cemu sluze i da li rade...
I da ponovim sta sam vec par puta napisao - pored svega TV JE DO JAJA - mozda sam ga puno platio, ali... JA SRECAN I ZADOVOLJAN. to sam hteo...