Šta je novo?

SONY J70 vs. SIEMENS S35i Milenium

Avijon je napisao(la):
Telefonski imenik sadrzi 1000(Hiljadu!) imena + kartica.A na svakom imenu mozes da stavis po 3 broja,2 adrese,i jos neki ku**c,sta hoces,neki kao podsetnik.

Pa, i Sony moze u imenik da ubaci 500 ljudi, sa po TRI tel broja i dve adrese ili sl. (Da li iko moze da popuni i 200+SIM? Ne verujem...). Ipak, iako sam ogromni fan Nokie, mislim da je Sony bolji od 7110 - manji, lepsi, moderniji... E, sad, ako gledamo 6210/6310... osim cene, Sony nema sta da trazi pored njih...

Zmajns,neznam odakle ti takav zakljucak...Signal je jedan od boljih u svetu,ekran...ne razumem kako ekran moze da i se pokvari.Kada kupis noc \,baterja ti traje oko 4-5 dana.ako se tebi pokvarila,a ti kupi novu,pa ce duze da ti traje.Meni otprilike traje 3 dana...Za ZoNi-ja:Da,u pravu si,ko bi napunio vise od toga,ali znam mnogo njih koji imaju,recimo,3310,koji nema imenik,vec samo SIM,i koji se non stop zale kako im je kartica puna.Ipak vredi imati veci imenik,ko zna,mozda ti ponekad zatreba
:wave;

Reko bi nesto pametno al ne poznajem telefon

Avijon je napisao(la):
Ljudi,necu da se raspravljam,ali zasto niko nije spomenuo Nokiu?I to model 7110?Ja ga posedujem,i mogu da kazem da sam neverovatno zadovoljan.Sto se tice vibracija,mogu samo da kazem da ni T10 nije nista za njega.Zvono-jos bolje.U futroli,u zimskoj jakni,dok fijuce vetar,cujes ga srednjim tonom,bez zezanja!I sto mu je jos jedna prednost:radjen je poi principu PC-ja!Telefonski imenik sadrzi 1000(Hiljadu!) imena + kartica.A na svakom imenu mozes da stavis po 3 broja,2 adrese,i jos neki ku**c,sta hoces,neki kao podsetnik.Moze da primi 150 poruka(barem sam ga ja terao do tog broja,mislim da moze i vise,ali kao sto sam rekao,radjen je po principu kompjutera,pa,kada se preoptereti sa porukama(ja sam imao 155),on pocinje sporije da radi,bas kao i HDD.Mnogi se zale da ima veliki ekran(I u pravu su),ali je zato preglednost na njemu odlicna.Cena mu je negde,hmmmm,nisam bas siguran,mislim da je izmedju 300-350DM,sto za te pare znaci da dobijate izuzetan telefon,koji je po meni bolji i od 3310,3330,8210....i jos neke za koje se prica da su dobri.A po meni,jedini telefon koji moze da mu parira je 6210,jer su radjeni po istom metodu(kao kompjuter....)Samo dajem moje misljenje,ali razmislite o tome :wave;

Zvezda u srcu i dusi ctp;

super su sve te funkcije [koje meni uopste ne trebaju] ali njegova velicina je ono sto mi bas smeta...bolje uzeti nesto elegantnije i novije...

Nazad
Vrh Dno