Dragoljub je napisao(la):Pozdrav Ljudi
Vase misljenje o ova dva telefona u istom cenovnom razredu
koji je bolji i sta pazariti
cena im je oko 300 dem ali se cini da siemens ima vise opcija
vase misljenje molim
Pozdrav Brkactp;
zmajns je napisao(la):Oba su dobra, baterija je veliki plus za Sony-ja... A najveci minus kod J serije je zvucnik preko kojeg se izvodi i vibracija i zvono (koje uglavnom ne cujes, zvuci kao game boy). S35 sem baterije nema mana (baterija 2-4 dana)
ZoNi je napisao(la):Baterija mi traje 4-6 dana (na Sony-ju)... A zvuk... E, zvuk zvuci savrseno - snazno, polifono, kao da slusas nekog ko svira na sintisajzeru ili klaviru! Odlicno!!!
zmajns je napisao(la):I redovno se ne cuje u kolima![]()
Siemens S-35!
Definitivno najbolji telefon u toj cenovnoj klasi!
ZoNi je napisao(la):Stvarno? Koja to kola vozis? Wartburg?Ja ga lepo cujem i u kolima i u GSPu(!)...
specifikaciju a za vecinu i Manual na srpskom ili (i) engleskom.
zmajns je napisao(la):Blago tebi, ali to ni dalje ne pobija cinjenicu, da se cesto nece cuti ni u dzepu zimske jakne, a vibracija je nikakva, pa ne pomaze
George je napisao(la):Da li je moguce da nema vibro+melodija, pa to i najvece krdze od telefona sa vibracijom imaju-zar nema ono podesavanje razlicitih profila pa da mozes razlicito da namestis ovde sa vibro ,ovde bez...?to mi je stvarno tesko da poverujem za danasnje,ne bas jeftine telefone.
Sto se tice T-10 to je stvarno, za danasnje telefone-zemljotres od vibracije-on se sigurno oseca u zimskoj jakni, posle njega T-20 kao i da nema, kao da ti je komarac u dzepu.
Anonymous je napisao(la):Kako bre to mislis Sony ne stima sa zvonom, zvono je najlepse sto sam do sada cuo!
Anonymous je napisao(la):Pa nisi reko de ti je kancelarija...
Anonymous je napisao(la):NS bese novi sad?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari