Šta je novo?

SONY J70 vs. SIEMENS S35i Milenium

Dragoljub

Čuven
Učlanjen(a)
23.02.2002
Poena
609
Pozdrav Ljudi
Vase misljenje o ova dva telefona u istom cenovnom razredu
koji je bolji i sta pazariti
cena im je oko 300 dem ali se cini da siemens ima vise opcija
vase misljenje molim
Pozdrav Brkactp;

Dragoljub je napisao(la):
Pozdrav Ljudi
Vase misljenje o ova dva telefona u istom cenovnom razredu
koji je bolji i sta pazariti
cena im je oko 300 dem ali se cini da siemens ima vise opcija
vase misljenje molim
Pozdrav Brkactp;

Oba su dobra, baterija je veliki plus za Sony-ja... A najveci minus kod J serije je zvucnik preko kojeg se izvodi i vibracija i zvono (koje uglavnom ne cujes, zvuci kao game boy). S35 sem baterije nema mana (baterija 2-4 dana)

Re: Re: SONY J70 vs. SIEMENS S35i Milenium

zmajns je napisao(la):
Oba su dobra, baterija je veliki plus za Sony-ja... A najveci minus kod J serije je zvucnik preko kojeg se izvodi i vibracija i zvono (koje uglavnom ne cujes, zvuci kao game boy). S35 sem baterije nema mana (baterija 2-4 dana)

Baterija mi traje 4-6 dana (na Sony-ju)... A zvuk... E, zvuk zvuci savrseno - snazno, polifono, kao da slusas nekog ko svira na sintisajzeru ili klaviru! Odlicno!!!

Siemens S-35!

Definitivno najbolji telefon u toj cenovnoj klasi!

p.s. Dizajn Siemensa je klasican nemacki-ljubav na 66-ti pogled ali je solidno manji od Sony-a, a Siemens mozes da razmislis i o polovnom posto je cena znacajno niza (ja sam ga sada dao za 220).Izvini moj je bio obican S-35.

Re: Re: Re: SONY J70 vs. SIEMENS S35i Milenium

ZoNi je napisao(la):
Baterija mi traje 4-6 dana (na Sony-ju)... A zvuk... E, zvuk zvuci savrseno - snazno, polifono, kao da slusas nekog ko svira na sintisajzeru ili klaviru! Odlicno!!!

I redovno se ne cuje u kolima :)

Siemens S-35!

Definitivno najbolji telefon u toj cenovnoj klasi!

Dobar vic gde si ga cuo?!

Ama bre SAMO SONU!!!! ocu reci soni, mislim sony (ubodoh ga!)

Nego jel ima neko sliku da pusti tog millenijuma?

Ako se nekome gledaju slike www.telekomunikacije.co.yu
pa ides na mobilna telefonija pa aparati i imas za uglavnom sve modele sliku,specifikaciju a za vecinu i Manual na srpskom ili (i) engleskom.

Re: Re: Re: Re: Re: SONY J70 vs. SIEMENS S35i Milenium

ZoNi je napisao(la):
Stvarno? Koja to kola vozis? Wartburg? ;) Ja ga lepo cujem i u kolima i u GSPu(!)...

Blago tebi, ali to ni dalje ne pobija cinjenicu, da se cesto nece cuti ni u dzepu zimske jakne, a vibracija je nikakva, pa ne pomaze

Za vibraiju si TOTALNO upravu, ne oseca se...

specifikaciju a za vecinu i Manual na srpskom ili (i) engleskom.

Ma kakav srpski manual, odma da obrises du*e sa njim, ne valja to ni za 5 para... Al zato skoknes na sajt proizvodjaca i skines original manual... E to je vec nesto..!!

zmajns je napisao(la):
Blago tebi, ali to ni dalje ne pobija cinjenicu, da se cesto nece cuti ni u dzepu zimske jakne, a vibracija je nikakva, pa ne pomaze

Ne verujem da ce se bilo koji tel cuti u dzepu zimske jakne (pogotovu s obzirom na to da Sony ima jedno od najjacih zvona koja sam ikada cuo!), a sto se vibre tice... tu si u pravu - jeste slaba, ali ja nisam osecao ni vibru na Nokiji 3310 (koja je prilicno jaka), osim ako mi je u dzepu pantalona (znaci: nista futrola, nista dzep zimske jakne...)

Jedino steta sto nema Vibra+melody
Ja se naviko na moj stari t10, pustis vibru, zvono odvrnes do kraja, i nema da ga neujes, a ovi novi telefoni...:mad:

Ma Ericsson je stvarno imao dobre vibraije, stavim ga na sto, neko me zove, a ja posle nadjem mob na podu, pao od vibraija...

Da li je moguce da nema vibro+melodija, pa to i najvece krdze od telefona sa vibracijom imaju-zar nema ono podesavanje razlicitih profila pa da mozes razlicito da namestis ovde sa vibro ,ovde bez...?to mi je stvarno tesko da poverujem za danasnje,ne bas jeftine telefone.

Sto se tice T-10 to je stvarno, za danasnje telefone-zemljotres od vibracije-on se sigurno oseca u zimskoj jakni, posle njega T-20 kao i da nema, kao da ti je komarac u dzepu.

George je napisao(la):
Da li je moguce da nema vibro+melodija, pa to i najvece krdze od telefona sa vibracijom imaju-zar nema ono podesavanje razlicitih profila pa da mozes razlicito da namestis ovde sa vibro ,ovde bez...?to mi je stvarno tesko da poverujem za danasnje,ne bas jeftine telefone.

Sto se tice T-10 to je stvarno, za danasnje telefone-zemljotres od vibracije-on se sigurno oseca u zimskoj jakni, posle njega T-20 kao i da nema, kao da ti je komarac u dzepu.

Problem je sto se vibra izvodi preko zvucnika, pa ne moze i jare i pare. Nema vibro motor

Odustajem od natezanja, svi koji su zainteresovani, mogu da dodju do mene u kancelariju da cuju oba telefona kako zvone, pa ce odmah biti jasnije zasto SONY ne stima sa zvonom, sve ostalo ej OK

Kako bre to mislis Sony ne stima sa zvonom, zvono je najlepse sto sam do sada cuo!

Anonymous je napisao(la):
Kako bre to mislis Sony ne stima sa zvonom, zvono je najlepse sto sam do sada cuo!

Jeste tata... Kao sto rekoh, odustajem od rasprave

Anonymous je napisao(la):
Pa nisi reko de ti je kancelarija...

Ns, Bul. Oslobodjenja 49/1 sprat AQUA

Ljudi,necu da se raspravljam,ali zasto niko nije spomenuo Nokiu?I to model 7110?Ja ga posedujem,i mogu da kazem da sam neverovatno zadovoljan.Sto se tice vibracija,mogu samo da kazem da ni T10 nije nista za njega.Zvono-jos bolje.U futroli,u zimskoj jakni,dok fijuce vetar,cujes ga srednjim tonom,bez zezanja!I sto mu je jos jedna prednost:radjen je poi principu PC-ja!Telefonski imenik sadrzi 1000(Hiljadu!) imena + kartica.A na svakom imenu mozes da stavis po 3 broja,2 adrese,i jos neki ku**c,sta hoces,neki kao podsetnik.Moze da primi 150 poruka(barem sam ga ja terao do tog broja,mislim da moze i vise,ali kao sto sam rekao,radjen je po principu kompjutera,pa,kada se preoptereti sa porukama(ja sam imao 155),on pocinje sporije da radi,bas kao i HDD.Mnogi se zale da ima veliki ekran(I u pravu su),ali je zato preglednost na njemu odlicna.Cena mu je negde,hmmmm,nisam bas siguran,mislim da je izmedju 300-350DM,sto za te pare znaci da dobijate izuzetan telefon,koji je po meni bolji i od 3310,3330,8210....i jos neke za koje se prica da su dobri.A po meni,jedini telefon koji moze da mu parira je 6210,jer su radjeni po istom metodu(kao kompjuter....)Samo dajem moje misljenje,ali razmislite o tome :wave;

Zvezda u srcu i dusi ctp;

7110 se ne moze kupiti nov, proizvodnja mu je prekinuta posto je bagovit. Telefon je dobar, ali spor, baterija isto slabo drzi, signal je osrednji... I ekran se kvari za cas posla... E sad, ako vam neko ponudi polovan za 100-120 eu, vredi, preko toga ne

Nazad
Vrh Dno