Šta je novo?

SONY ili PHILIPS

veljacom

Cenjen
Učlanjen(a)
27.01.2014
Poena
151
U dilemi sam koji TV LCD da kupim iymedju SONY LED Full HD KDL40W605BBAEP i PHILIPS LED 42PFH6109/88. Nije mi bitna velicina panela nego kvalitet samog TV-a. Molim Vas za iskreni savet. Unapred hvala

Licno bih zaobisao Philips. Prosto ima puno gluposti koje ce te iznervirati, banalnosti poput izlaza za slusalice koji se ne moze pojacati i smanjiti kao normalni zvucnici vec je potrebno uci u meni, pa naci headphone volume i tek onda podsiti glasnocu su samo jedan od primera.

Bolje razmisljaj LG ili Samsung ;)

Katastrofalno iskustva sam imao sa filipsom. Dva tv-a su mi crkla u zivotu, oba u garanciji, relativno malo koriscena i oba su bila philips. Jedan je imao problem sa pregrevanjem, gasio se periodicno, sve cesce i onda se skroz ugasio. Drugi je dobio linije po ekranu samo što sam ga mrko pogledao...

LG, Samsung, Sony (nije poređano po nekom redosledu)...svima bih dao prioritet u odnosu na philips.

Kod nas nema pravila, sve je to isti krs. Ja imam 3 tv-a philips, iz nemacke, godinama rade bez najmanjeg problema... To sto ovde dovlace razan krs, pravljen za najgore delove sveta, to ne znaci da je philips los...

Kod nas nema pravila, sve je to isti krs. Ja imam 3 tv-a philips, iz nemacke, godinama rade bez najmanjeg problema... To sto ovde dovlace razan krs, pravljen za najgore delove sveta, to ne znaci da je philips los...

Nije SVE sto dolazi kod nas za istocno trziste radjeno. Uvoz dolazi sa svih strana.
Btw, dva philipsa koja sam ja pomenuo sam kupio dok sam ziveo u usa.

Koji model?

Veljo, javi kakvi su utisci (pre svega kvalitet SD prikaza / kablovske). Ovih dana planiram da kupim bas taj model.

i ja nešto gledam taj model :)
javi kakvi su utisci.

Vrh Dno