Pred kupovinom sam MiniDV camcordera, a posto sam ljubitelj SONY proizvoda, najvise sam se interesovao za njih. Pregledajuci specifikacije modela najvise sam se zainteresovao za HC42E, jer mi se cini da zadovoljava neke moje potrebe. Sve bi bilo u redu da mi prodavac u jednoj radnji nije ispricao kako je to vec stari model i da ga satro vise nigde nema, vec ga sada zamenjuje novi model HC46E. Uporedjujuci ova dva modela, dosao sam do totalne zabune. OK, cene su iste, oko 480e, ali osim sto su u skoro svim parametrima iste karakteristike, novi model ime par nedostataka u odnosu na stari !?!?! Manji senzor (1/5" stari prema 1/5.5" novi), cini mi se da ne postoji ugradjeni poklopac za objektiv, vec onaj sto visi na koncicu. Novi model nema analogni audio in i s-video in. Ima samo neki i.Link DV in za koji bi voleo da mi neko objasni sta je, i kako se moze iskoristiti. Novi model nema nekakav assesory shoe (sta god to bilo) i nema nekakav signal convert (opet sta god to bilo). Da li ima nekog dobre volje, da mi kaze da li su ovi nedostaci zaista mane i u kojoj meri.