Ako se kao ja ne bavis muzikom, neces da primetis razliku izmedju Live! i Audigy. Odlicna stvar je sto ima firewire. I ja sam je kupio zbog toga.Da, ovo je gotivan predlog. Ionako sam mislio da maznem nesto bolje od Live! 5.1
E sad poshto si se napricao sam sa sobom :d koji je generalni zakljucak???Ako se kao ja ne bavis muzikom, neces da primetis razliku izmedju Live! i Audigy. Odlicna stvar je sto ima firewire. I ja sam je kupio zbog toga.
Jeftinije ti je da kupis firewire PCI karticu, ako ne mozes da nadjes bracket. Mada, u tom slucaju se javlja problem slobodnih PCI slotova na novim plocama.
Dobro poshto smo se dogovorili sami sa sobom :d da te obavestim da su postojale stare ili prve Live 5.1. I nisu mogle vise od toga. Nove Live imaju drugaciji PCB i verovatno novi AD/DA converter na sebi i losije su u radu sto sam se i licno uverio. Dzaba im onih 7.1 kad ni 2.1 ne odrade kako treba. Jesu i te bolje od integrusa ali ovde nije rec o integrisanim resenjima.Izgleda da ti pricas sam sa sobom
Kakve su ti to nove Live! kartice?
kaiser vec ima Live!, ako sam dobro protumacio izjavu da hoce da uzme "nesto bolje od Live! 5.1"
Tvoja prica vazi za onog ko ima neku integrisanu zvucnu.
Nisam znao da sad postoji Live! 7.1. Pogledah po googleu i ima je na raznim mestima. Smesno je kako izgleda, tako da ti verujem da zvuci lose.da te obavestim da su postojale stare ili prve Live 5.1. I nisu mogle vise od toga. Nove Live imaju drugaciji PCB i verovatno novi AD/DA converter na sebi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari