Pakovanje za Srbiju je identicno kao i za svaku drugu zemlju a cena je kao sto Majka rece 410€minketa je napisao(la):Zna li ko sta sve ide u paketu sa aparatom, u Srbiji ?
majka je napisao(la):najbolje da proveris mozes li kod nas nabaviti FZ5 a cini mi se da je skoro nemoguce.
Wlayco je napisao(la):a) Pa evo ovako - imash citav thread o H-1, pa pogledaj.
b) ... dok FZ5 ipak ima vishe mana od H-1 (mada je sjajan aparat)....
c) Konsultuj reviewe.
Wlayco je napisao(la):Pa dobro driver, majku mu, jel se mi uvek moramo konfrontirati...
Ajde sad lepo priznaj da si lupio za ovaj blic, pa da idemo dalje.
Pa kako da napravish korektnu fotku unutra, uvece, pri osvetljenju od 2 sijalice npr. (standardan ambijent za kojekakve kucne zurke recimo)? Mislish da je prosecno sobno osvetljenje dovoljno?! Da podignem ISO na 400 umesto blica? Ili npr. napolju pri suncanom danu u podne, kako da otklonish senke koje postoje recimo na licima ljudi. Sta, da razmestam ljude kako meni odgovara, tako da im sunce ne pravi senke?
Blic je nezamenljiva stvar na svakom aparatu, i sto je jaci to je bolje. Ako neces bas da ti "ispere" sliku, onda ga smanjish u opcijama i mirna Bachka. Ili se udaljish naravno.
E da, prosvetli me molim te, na kojoj se to onda vrsti aparata koristi blic? Onaj pop-up blic na DSLR mozda? Ili je u pitanju Praktica od 100 eura? Zeljno ocekujem enlightenment.
driver je napisao(la):Shta bih dao da mogu da ogovorim ovako kao Aleksandar
Wlayco, nemoj da poredish fotke, to ti je poslednja stvar koju treba da gledash, jer svi su vrlo slichni. .
Ako mislis na ono sto impliciras, bojim se da ces se grdno razocarati..Daj bre guru da bi se dokazao kod riba nije ti potreban dugacak zum nego dugacko nesto drugo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari