Šta je novo?

Sony Game Pad i adapter za Usb iskustva

DARK SIDE

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
470
Dvoumim se da li da kupim logitech rumble pad II game pad ili SOnyjev game pad i usb pretvarach za PC.Neko mi reche da je Sony game pad odlichan ali da taj pretvarach hoce da kasni sa instrukcijama.Npr.kada se pritisne r1 taster,kasni izvrshenje instrukcije.Ima li neko iskustva na PC-ju sa Sony game pad-om(to je onaj crni)?
Da li da odustanem od Sony-ja i kupim rumble pad II?

Ja sa Sonijem nemam iskustva na PC-u ali imam RumblePad II i trenutno nemam ni jedan razlog da ti ne preporucim da uzmes njega. Dobro lezi u rukama, analogne kontrole su kako treba, jednostavna instalacija i kalibracija, force feedback... Krst jeste nesto kruci nego kod Sonija, ali ja ga ne koristim, koristim samo analogne kontrole.

Definitivno nisu svi adapteri istog kvaliteta a problem je sto svi isto izgledaju. Ja sam probao par komada i nisam bio zadovoljan pa sam morao da narucim sa neta. E taj radi savrseno al treba naleteti na neki koji valja. Doduse to je bilo pre 3-4 godine kad je kod nas bio slab izbor. Najbolje je da kupis negde gde je provereno dobar, tj. da je neko kupio a zadovoljan je.

Definitivno nisu svi adapteri istog kvaliteta a problem je sto svi isto izgledaju. Ja sam probao par komada i nisam bio zadovoljan pa sam morao da narucim sa neta. E taj radi savrseno al treba naleteti na neki koji valja. Doduse to je bilo pre 3-4 godine kad je kod nas bio slab izbor. Najbolje je da kupis negde gde je provereno dobar, tj. da je neko kupio a zadovoljan je.
Ivke.Nadjoh bash kod mog poznanika,koji ima komp.hardware radnju.Kaze da se na taj model nisu zalili.Pa shto ti reche,kupicu taj proveren.

Dark posto sam probao oba, da ti kazem sta god da uzmes neces pogresiti. Blaga prednost ide soniju mada ako je cena veca onda bih ja uzeo rumble. pozz

Dark posto sam probao oba, da ti kazem sta god da uzmes neces pogresiti. Blaga prednost ide soniju mada ako je cena veca onda bih ja uzeo rumble. pozz
Hvala lafe na savetu a i tako ce biti.Jeftinija je opcija ako kupim Sony game pad(od sony playstation 2-crni) nego logitech rumble pad II.Nije neka razlika.2400din sony sa adapterom i 2800din rumble.Ali Sony-jev je crne boje.A ja kad vidim crno odmah podivljam da kupim.:d
ps.***.nisam znao da si tako ruzan.Sad vidim na avataru kakvu njushku imash.Smrzo sam se :D:d

Poslednja izmena:
Hvala lafe na savetu a i tako ce biti.Jeftinija je opcija ako kupim Sony game pad(od sony playstation 2-crni) nego logitech rumble pad II.Nije neka razlika.2400din sony sa adapterom i 2800din rumble.Ali Sony-jev je crne boje.A ja kad vidim crno odmah podivljam da kupim.:d
ps.***.nisam znao da si tako ruzan.Sad vidim na avataru kakvu njushku imash.Smrzo sam se :D:d
Ko bre ruzan? Najbolji sam i najbolje igram :D

svi koje znam imaju ili pokuprovidni plavi ili jeftino crni trouglasti adapter za 2 joypada uglavnom kupljene na buvljaku i svi savrseno rade.
PS. Logitech padovi iz dual action i rumblepad serije imaju reputaciju losih rpecurki. SONY Dualshock 2 all the way

Po meni najbolja kombinacija je da se ujuri stari joypad koji je isao uz Sony 1 (sive je boje "made in Japan") neunistiv je!!!(ne znam da li negde moze da se kupi nov a da nije iz Kine)

+ adpter, ja imam plavi trouglasti -providna plastika sa crvenom lampicom u sredini.

Ova kombinacija je nadzivela gomilu Logi-ja (Precision, Dual-Action), Genius i Trast konfekcija.

svi koje znam imaju ili pokuprovidni plavi ili jeftino crni trouglasti adapter za 2 joypada uglavnom kupljene na buvljaku i svi savrseno rade.
PS. Logitech padovi iz dual action i rumblepad serije imaju reputaciju losih rpecurki. SONY Dualshock 2 all the way
Logitech?Zashto?I oni se kvare brze nego Sony game pad?To nisam znao_Obichno za Logitech vazi da je kvalitetan.
U vezi sony game padova: ja u stvari neznam koja je razlika izmedju sony gamepad-a za sony playstation 1 i ovog crno za dvojku.Osim u boji. ILI ima?

U vezi sony game padova: ja u stvari neznam koja je razlika izmedju sony gamepad-a za sony playstation 1 i ovog crno za dvojku.Osim u boji. ILI ima?

Ja ne znam ima li tehnickih razlika, ali kvalitet gumica (na sivom nikada menjane ili ciscene) i kompletna izrada (plastika, osetljivost) je neuporediva izmedju starog modela za keca (japan) i novijeg za dvojku (Kina), barem kod mene.

Sivi su "japanci" i prate razvoj PES-a sa mojim bratom:p, a crne sam uvek nalazio "made in China", bez obzira na cenu.

Ja ne znam ima li tehnickih razlika, ali kvalitet gumica (na sivom nikada menjane ili ciscene) i kompletna izrada (plastika, osetljivost) je neuporediva izmedju starog modela za keca (japan) i novijeg za dvojku (Kina), barem kod mene.

Sivi su "japanci" i prate razvoj PES-a sa mojim bratom:p, a crne sam uvek nalazio "made in China", bez obzira na cenu.
To nisam znao.Poshto idem danas da kupim ovaj crni sony(za dvojku) javljam da li je made in china.A dace mi drugar od sony 1 njegov stari,tako da mogu sa sinom zajedno da igram :D.Javicu utiske.

No-name konvertor koji lepo radi

Evo uslikah ovaj konvertor koji lepo radi na starom SP1 gamepadu.Chisto da ljudi ako nalete mogu da razmisljaju o kupovini.Igram Test drive unlimited(izuzetno dobra igra) i nema greshaka i delay-a i sl.Tako da to sve pasuje kako bi narod prosto rekao.

Prilozi

• 18112007063.jpg
    18112007063.jpg
    133.1 KB · Pregleda: 123
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno