Šta je novo?

Sony G 500

freehand

Čuven
Učlanjen(a)
14.05.2004
Poena
619
Zna li neko kakav je Sony G 500 (21 inch)?
Unapred hvala!

Pored VS PF225 teško da neki CRT monitor može da mu parira... naravano, zanima me po kojoj ceni to uzimaš?

Sony G 500 je stari model. Datira iz .. 1996-7 godine. Relativno je korektan, ali takodje i najruznije nesto sto sam video.

Po specifikaciji klasican CRT 0.24 i sve ostalo.

M

miha\zero je napisao(la):
Datira iz .. 1996-7 godine. Relativno je korektan, ali takodje i najruznije nesto sto sam video.

Hm, ako se ja dobro secam (a secam se 🙂 ), primerak koji sam ja video proizveden je u Januaru 2000te godine... bolji prikaz grafike nisam video ni na jednom CRT-u.

omnik je napisao(la):
Hm, ako se ja dobro secam (a secam se 🙂 ), primerak koji sam ja video proizveden je u Januaru 2000te godine... bolji prikaz grafike nisam video ni na jednom CRT-u.

Yugo se i dan danas pravi, al opet je generacijski iz ranih 80-tih. Bolji prikaz ima Sony F serija monitora, tj F 520, aktuelni i poslednji na zalost CRT koji ce biti napravljen.

M

Prvo, izvinjavam se što se odmah nisam javio, još se vežbam sa ovim...hm, thread-ovima.
SONY mi je na stolu, primerak je iz 2000-te, i oduševljen sam kako radi. Oštra slika, Sa matorim Matrox-om G 400 perfektne boje.
Uzgred, može li mi neko preporučiti dobru, ne preskupu karticu novije generacije sa TV-outom? Ne igram se i 2D prikaz mi je najbitniji.
Djordje

Nazad
Vrh Dno