Šta je novo?

Sony ericsson w910 problem

Maestro^

Cenjen
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poena
169
pozdrav, imam problem za telefonom, radio je i posle jedne noci ne znam sta mu je bilo.
da objasnim 🙂
stavio sam ga na punjac preko noci i ujutro telefon je bio ugasen i nije hteo da se upali, i nece vise ni da se upali, kad ga stavim na punjac upali se crveno na dugmetu iznad slusalice za pozivanje/javljanje i sija neko vreme pa pocne da trepce(isto tako i kad ga stavim na usb)
xs++ nece da ga ocita.
sta mislite ima li stapa ili da ga bacam 🙂

Ako imas mogucnost probaj sa drugom baterijom 🙂

nemam takvih baterija viska 🙁
e da i bez baterije i sa baterijom ono crveno dugme sija xD

Pa bez baterije i mom k850 isto crveno dugme sija, a kad je baterija unutra onda se pali i puni 😀. Nista dok ne probas sa drugom baterijom. BTW, koliko je stara baterija?

Poslednja izmena:
pa baterija je kineska neka boga pitaj koja, kad je liznem pecka ima malo struje, probacu sa drugom baterijom ako nadjem 🙂)

Mislim da je EROM ili GDFS u pitanju. Ali probaj sa drugom baterijom, za svaki slucaj.
Koliko puta trepne crveno kada pokusas da ga ukljucis?

A XS++ mislim da ne radi na toj platformi.

A da, pokusaj i na SEUS da ga povezes.

Poslednja izmena:
kad pokusam da ga ukljucim ne trepce, samokad ga povezem na punjac ili usb, sacu da skinem seus 🙂

ne vredi nece da ga prepozna ni jedan program koji sam probao. . sutra cu dobiti jedan sa puklim ekranom pa cu sastaviti svoj.
hvala na savetima.

Ja MISLIM da to moze da se resi. Ali dobro kad si vec resio na taj nacin. 🙂

Pozdrav!

A2 Uploader koristiš za flashovanje W910. Probaj da ga nakačiš, možda budeš imao sreće. Kao što je Corvus Corax rekao, XS++ ne podržava taj telefon.

hvala ljudi probacu 🙂
mada meni cudno jene ni ipdate service da ga prepozna a podesim w910 :SS

ne znam moj telefon ni koji je cid ni koja je verzija softwera :S

Poslednja izmena:
Nije ni vazno koji je CID, ni koja je verzija softvera, za ono sto tebi treba.

konacno sam utvrdio da ni a2uploader ne ocitava telefon, mrtav znaci nacisto 🙂
nema veze imam drugu plocu pa cu prepakovati.
hlava vam na savetima. 🙂

necu da idem u off ali samo da pitam jel moze w200i da se dekodira u kucnoj radionici da tako kazem, posto imam ovaj moj bio je na o2 mrezi pa ako ga flashujem bojim se da ce se zakljucati 🙂

Vec si otisao u off. 😛
Ne, ne mozes da ga otkljucas u kucnoj radinosti. A verovatno ce se zakljucati nakon flasha.

znam da idem u off al nisam hteo da otvaram novu temu, a trazio sam po forumu 🙂
moze lock na temu.
hvala. 🙂

@Maestro^
Nisam ti daleko, možeš doći do mog servisa
pa ti mogu odraditi oba telefona ...
pozz

Nazad
Vrh Dno