Šta je novo?

Sony Emulator....

The Minister

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2000
Poena
619
Treba mi Sony PlayStation emulator za PC, pa bih zamolio za nekakav link, ili bilo kakvu informaciju gde da ga nadjem i koji je OK.Ako neko ima i moze da posalje na e-mail neka se javi :)
Hvala

The Minister je napisao(la):
Treba mi Sony PlayStation emulator za PC, pa bih zamolio za nekakav link, ili bilo kakvu informaciju gde da ga nadjem i koji je OK.Ako neko ima i moze da posalje na e-mail neka se javi :)
Hvala
Kao sto je pomenuto ePSXe je trenutno najbolji emulator. On se zasniva na principu pluginova, tako da ce ti sem njega biti potrebni i pluginovi (GFX,sound,...). Sve je to free i lako ces naci na netu. Pored pluginova potreban ti je i bios konzole. Vise informacija ces naci na odlicnom www.emulationgalaxy.co.yu

dj13 je napisao(la):
...

Kao sto je pomenuto ePSXe je trenutno najbolji emulator. On se zasniva na principu pluginova, tako da ce ti sem njega biti potrebni i pluginovi (GFX,sound,...). Sve je to free i lako ces naci na netu. Pored pluginova potreban ti je i bios konzole. Vise informacija ces naci na odlicnom www.emulationgalaxy.co.yu

Da, zaboravio sam na plugine.
Dobre mozes da nadjes na http://home.t-online.de/home/PeteBernert

!

Za Sony1 ePSXe je najbolji, ali dali neko zna dali ima emulator za Sony 2 koji radi, ja sa probao par komada ali nista.

Ranije sam se dosta zanimao sa ovim, dugo nista novo nisam skidao, posledni ePSXe za koji ja znam je 1.5.2... ePSXe zajedno sa PlugIn-ovima je negde oko 600Kb, daj mail ako o`s da ti (vam) posaljem ePSXe + gpupdate 1.6.7...
E, da treba i BIOS koji je negde oko 250/300Kb...
:wave;

Hvala svima, nasao sam ePSX i dosta pluginova.....sve radi ok....verzija je najnovija 1.5.2

Re: !

MZ je napisao(la):
Za Sony1 ePSXe je najbolji, ali dali neko zna dali ima emulator za Sony 2 koji radi, ja sa probao par komada ali nista.

Nece ga biti josh jedno godinu dana sigurno....Sada i da ga ima, trebala bi ti najjacha moguca mashina za 20ak FPS...

driver je napisao(la):
...Sada i da ga ima, trebala bi ti najjacha moguca mashina za 20ak FPS...

:eek: Odakle ti ova informacija? :eek: Po meni, to nije tacno, mnogo vise zavisi od otimizacije "plug-in"-ova ( :idea: tj. treba dosta vremena da prodje dok se iskoriste sve funkcije CPU-a i GPU-a na pravi nacin :idea: ). :mrgreen:

Jeste, ali sonijev CPU i GPU su daleko ispred PCjeve arhitekture, tako da ti 3000Mhz ne znachi nishta iako je veliki broj :)

Na kraju, ovo nisam rekao otprilike, pricha po stranim sajtovima gde se bave PS2 emulacijom je, oko 4.5Ghz i najjacha grafchka koja trenutno postoji za 60fps emulaciju...

true
tako da se i dalje vise isplati kupiti konzolu...igras se i ne mislis slusas ziku i gledas dvd... odradis cip i za divx ... jedino net fali i to je to

SuperStarr je napisao(la):
...

:eek: Odakle ti ova informacija? :eek: Po meni, to nije tacno, mnogo vise zavisi od otimizacije "plug-in"-ova ( :idea: tj. treba dosta vremena da prodje dok se iskoriste sve funkcije CPU-a i GPU-a na pravi nacin :idea: ). :mrgreen:

Pa u svim screenshot-ovima koji su izvadjeni iz PSX2 demoa se vidi da rade sa 5-10 fps-a, a mozes misliti kako ce tek onda raditi igre.

Nazad
Vrh Dno