Šta je novo?

Sony DRU500a

kikiki

Čuven
Učlanjen(a)
19.02.2002
Poena
605
Predlazem svim zainteresovanima za ovaj rezac da se skupimo, odemo u neku jacu firmu i kazemo da nam treba 7,8 takvih.
Pokusavam neko vreme da ih namolim da poruce, ali ocigledno za 1kom. nisu previse zainteresovani. Znam da su jos uvek deficitarni u Evropi, ali bi se mozda neko bar potrudio.
Pretpostavljam da ima jos zainteresovanih, a ako neko ima bolju ideju neka postuje.

zainteresovan

Kiki slazem se sa tobom, i mene strasno interesuje taj rezac a jurim ga vec duze vreme i svi mi kazu da ga je nemoguce naci u Evropi, nesto su obecavali posle 15-og januara ali je i taj datum prosao a njega ni za leka, pa bi stvarno bila pametna ideja da se skupimo nekoliko i da potrazimo kod neke jace firme da poruce iz npr Amerike ili Japana posto se tamo vec uveliko prodaju i to po sasvim pristojnim cenama oko 300-320 US Dolara.
Pozdrav!
P.S. Javi na mail ako nesto saznate.

OK. I'm in.
Dakle imamo 3 komada.
Svi zainteresovani neka ostave post, pa da kontaktiramo Mikicu ili da ZorMi u firmi cimne nadlezne da ponude neku cenu za odredjenu kolicinu.

update: svi koji se ovde prijave i u slucaju da im ponudjena cena odgovara i odluce se za kupovinu ce morati da kesiraju tipa 50e u Benchmark kasicu :) da se ne brukamo posle da ne mozemo da uzmemo celu kolicinu.

.

jedan manje, danas mi je stigao iz Austrija, pa cu nocas da ga ubacim u comp i testiram, pa cu poslati prve utiske.
Pozdrav!

:boom:
I? :)
Koliko te je kostalo? Jel moze da se naruci jos?
Nije nista hitno...

PJ

sa svim troskovima 398 eura, a za narucivanje neznam moram proveriti posto je i za ovaj bio problem jer u firmi gde je kupljen rade samo u pretplati i trenutna lista jo oko 500kom. koji se cekaju za isporuku, a za ovaj je bila cista sreca posto ih je covek ubedio da je iz Yuge i da mora da putuje pa su mu izasli u susret.
Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno