Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Planiram da kupim Sony HC 36, pa me zanima sta znaci docking station, i po cemu se Sony HC 35 razlikuje od Sony HC35 ? Da li neko ima ove kamerice ? ( Bilo bi lepo da napise svoja iskustva sa istim ).:wave:
Sto se tice "dockin station" ,to je postolje na koje se postavi/prikljuci kamera,a na njemu su svi ostali moguci priključci koje kamera podrzava.
Koliko sam video,neke vece razlike u odnosu na HC35 nema,osim sto je HC36 dobila slot za MemoryStick memorijsku karticu.
Ako ce se kamera koristiti za amatersku,kucnu upotrebu,onda nemojte mnogo da se premisljate,bicete zadovoljni.
To je samo marketinshka glupost koja ne sluzi nichemu. Takodje je i docking station neshto zbog chega ne treba kupiti kameru. Ono zbog chega vredi je Firewire IN, jer ove jeftinije (HC24) imaju samo out.
Inace kako je lose odradjen taj docking station. Nikako ne uliva neku sigurnost, sta vise kada se nakaci kamera na pomenuti dodatak, to deluje tako nestabilno...ma bre deluje kineski.
DVin znachi jer bez gubitka kvaliteta mozesh da montirash i tako vratish na kaseticu koju cesh chuvati. To ce izgubiti smisao kada se Bluray omasovi, ali danas vredi..
Da li moram da posedujem FireWire kabl da bi snimak iz kamere prebacila na komp ? Da li mi treba program Windv ? Ma recite mi kako tece ceo postupak prebacivanja ...
Slobodno se posluzi pretragom i naici ces na mnostvo pokrenutih tema u kojima leze odgovori na postavljena pitanja. Za pocetak pogledaj http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=113009, a posle probaj sa upitima tipa miniDV, WinDV .... snaci ces se vec.