Šta je novo?

Sony Bravia "Unsupported Content"

ikoalosaurus

Slavan
Učlanjen(a)
07.05.2009
Poena
495
Pozdrav,

imam sony KDL-42W705B od pre nekoliko dana, i veceras pustih seriju u MKV formatu (1080P) sa usb-a ubodenog direktno u tv i dobih poruku koja se ne sklanja sa ekrana "unsupported content" ili content not supported, zaboravih tacno. Najcudnije je sto film ide u pozadini, zvuk i prevod isto, samo ta poruka stoji dole koja poprilicno iritira i zaklanja jedan deo slike i prevoda.

Ima li resenja?

Jel imas zadnji firmware verzije v2263 ?

Meni se to dešava kada gledam sa eksternog medija preko risivera koji sam dobila za digitalnu kablovsku. Pritisni pauzu pa ponovo play i poruka bi trebalo da nestane. Barem je kod mene tako.

Skini XMedia Recode na www.xmedia-recode.de
Kod formata izaberi Sony TV (mp4), a za audio i video umesto na convert idi na copy posto nekad zezaju drugi formati kao mkv ili slicno. Sacekas koju sekundu. Iskopiraj na flesku i uzivaj. :)

Resio sam tako sto udjem u options - picture - return, i to je jedini nacin da nestane, sve dok ne premotam neki deo, onda se pojavi opet pa opet isto uradim da ga sklonim. Znam za xmedia-recode, ali nije sa svim video fajlovima to slucaj, tako da mi je ovo brze i lakse resenje : )

Nazad
Vrh Dno