Šta je novo?

Sony 48 12 48

PitBull je napisao(la):
moj primerak TEAC-a je dosao iz grcke , na njemu pise " MADE IN JAPAN '' nije kao ostali koji dolaze kod nas MALAYSIA i CHINA .

To ponavljas vec treci put. Dobro, culi smo te:D
Nije problem u primercima pojedinacno, nego sto isti komad moze na tvojoj masini da radi super, a na nekoj drugoj NIKAKO!
I niko nije utvrdio sta mu se u nekim masinama svidja, a sta ne. Nema pravila.

PitBull je napisao(la):
Ima TEAC 40x rezac koji radi fenomenalno . Princo narezan na 40x cita se bez problema na LG -u 52x , MSI 52x ,NEC , SAMSUNG , SONY .

moj primerak TEAC-a je dosao iz grcke , na njemu pise " MADE IN JAPAN '' nije kao ostali koji dolaze kod nas MALAYSIA i CHINA .
pa i ja sam dosta diskova narezao na 40x na sony-jevom rezaču i svi su bili savršeno čitljivi a rezač je jeftiniji kojih 20-ak€

Matador je napisao(la):
Da li se meni cini Sony 48x zaista nesto sporije/otezano otvara vraanca ?

Da ima nesto sporiji tray.

Matador je napisao(la):
Da li se meni cini Sony 48x zaista nesto sporije/otezano otvara vraanca ?
Tray nije "zivcan" kao kod Teaca, nego ima usporenje u drugom delu izlaska, verovatno da bi duze trajao.

SONY-eva vratanca izlaze sporo da zivciraju .

Da , zaista tray baca u dilemu da li ce se uopste do kraja otvoriti . Prvi utisci - solidan uredjaj i ne pretjerano brz kao citac .

BokiPK je napisao(la):
Licno iskustvo? Nisam nigde po netu video nekih vecih pozitivnih komentara.
Btw, opet je (vrlo neopravdano) skuplji od ostalih. Cena mu se krece oko 90€, naspram LG-ja , Sony-ja ili MSI-ja, koji su oko 70!!
Licno iskustvo. Bio mi je na nekolko dana. Sad imam LG 48x i mogu reci da je opsti utisak mnogo pozitivniji nego kod Teaca 48x. Teac48x u poredjenju sa prethodnim modelima istog je mehanicki 0 (zero). Cak bi rekao da je gori i od LG48x. Sa druge strane teac 48x odlicno przi i na max brzinama 40x i 48x. Manje se greje od prethodnika. Ima samo 2mb kesa kao i LG. Sve u svemu NE VREDI tih 15-20E vise od LG. Moja preporuka cak i da su iste cene bi bila LG!!!

I koji je bolji LG 48 x ili SONY 48 x ???????

PitBull je napisao(la):

Oba su odlicni, ja bih ipak laganu prednost dao Lg-ju, mozda zato sto su u mojoj masini bili svi modeli od 8-ice pa nadalje i uvek je sve radilo savrseno. Navika je cudna stvar :) .

PitBull je napisao(la):
Jesi li ti gluv (ili corav). Rekao sam ti da je najbolja kupovina na nasem trzistu CD-RW Sony CRX210E.
Gedza je rekao svoje!

Probacu da nabavim YAMAHU F1 koja ja sigurno bolja og LG-a i SONY-a .

Webby je napisao(la):
A kakav je Sony 48/24/48? (CRX215)

Jel ima kod nas da se nadje taj model? Clockovanjem 48/12/48 modela se dobija 24X pisanje po RW medijima i 52X pisanje po obicnim. Tako da ne vidim neku preku potrebu za tim modelom, pogotovo ako je skuplji.

Vrh Dno