PitBull je napisao(la):Vredi li manjati TEAC 40 x za SONY ?
Amon_Ra je napisao(la):Koji mi predlazete taj Sony-ev koga je Gedza nahvalio ili LG 40/12/40 sa 8MB buffer-a? I koliko kostaju oba, evo sada ih trazim na news grupama i nema ih...
Amon_Ra je napisao(la):Koji mi predlazete taj Sony-ev koga je Gedza nahvalio ili LG 40/12/40 sa 8MB buffer-a? I koliko kostaju oba, evo sada ih trazim na news grupama i nema ih...
BokiPK je napisao(la):Posto sam isprobao (licno) oba: Sony. Ili cak model 40/12/48. Lako se o/c (uz zadrzavanje Sony naziva posle flesa, ne LiteOn) ako ti je bas stalo. Kvalitet rezanja je odlican.
Primetio sam nesto(to sam i napomenuo u jednom drugom postu):
LG prijavi npr. max brzinu rezanja od 40x na odredjenom medijumu, a reze ga 4m22s, a LiteOn(Sony) prijavi max 24x i reze 4m17s. Ima jos slicnih slucajeva.
Pa, rekao bih da je LiteOn-ov SmartBurn pouzdaniji(inace vlasnik sam original LiteOna i ne pada mi napamet da ga menjam).
Amon_Ra je napisao(la):Ehhhh ja sam bas mislio da ispazarim tog LG-a, reci mi koliko treba Sony-u da nareze pun Princo cd, i za koju lovu biu mogao da nadjem tog Sonu-a? Trazio sam po oglasima, ali ih i nema nesto...
Amon_Ra je napisao(la):Mislio sam koliko mu minuta treba za pun cd, ali sam u medjuvremenu nasao rezultate za nesto losiji [Gedza kaze - ja ne znam] CRX210A1 model, by the way kod Gedze je 60€. Ne znam ni sam sta da radim, mozda i ispazarim taj model, razmislicu jos malo.
Bolje prepoznaje medije i ima bolje citanje (52x). Princo vidi 40x, a Riteka 52x. Ponavljem da je rec o Sony 210E modelu 48x12x48x, a ne 40x kao sto neki navode. Sve u svemu pokazao mi se najbolje od pomenutih i zadrzao sam ga. Inace unutra je LiteOn iz cini mi se seste generacije, za razliku od prethodne verzije 40x.Heinz je napisao(la):A što je Sony flešovan bolji od LG-ja? U čemu si primeti poboljšanje posle upgrade-a firmware-a? Koju si max brzinu izvukao i sa kojim medijima?
Ne prozivam te nego samo tražim rešenje za upgrade![]()
Gedza je napisao(la):Bolje prepoznaje medije i ima bolje citanje (52x). Princo vidi 40x, a Riteka 52x. Ponavljem da je rec o Sony 210E modelu 48x12x48x, a ne 40x kao sto neki navode. Sve u svemu pokazao mi se najbolje od pomenutih i zadrzao sam ga. Inace unutra je LiteOn iz cini mi se seste generacije, za razliku od prethodne verzije 40x.
PitBull je napisao(la):Vredi li menjati TEAC 40 x za SONY 48 x ?
Moj primerak TEAC-a je dosao iz grcke i radi lepo .
Gedza je napisao(la):Bolje prepoznaje medije i ima bolje citanje (52x).
BeastMaster je napisao(la):a gde se može naći firmware za sony-jev CRX195E1 (40x12x48) da bi ga flešnuo na 48x?
Posle flesovanja radi 52x klasika.Heinz je napisao(la):Jel i dalje postoji ona glupa fora sa pritiskanjem dugmeta da bi se aktivirao kao 48x pisač i nešto slično za čitanje?
To je OK, tako radi LiteOn.BeastMaster je napisao(la):ok, ja skinuo i flešnuo, e sad dal sam se ja utripovao ili šta, ali mi se čini da mi je do flešovanja diodica svetlela zeleno, a sad svetli crveno dok snima?ajd ne mi kaže neko ko (još) nije flešovao frimware.
BeastMaster je napisao(la):ok, ja skinuo i flešnuo, e sad dal sam se ja utripovao ili šta, ali mi se čini da mi je do flešovanja diodica svetlela zeleno, a sad svetli crveno dok snima?ajd nek mi kaže neko ko (još) nije flešovao frimware.
Potpuno, ali samo za snimanje. Kao citac mu stvarno nema ravnog ako se uzme u obzir pouzdanost i izdrzljivost.Vuk Kovacevic je napisao(la):TEAC je ******....
dj13 je napisao(la):Potpuno, ali samo za snimanje. Kao citac mu stvarno nema ravnog ako se uzme u obzir pouzdanost i izdrzljivost.
Ipak situacija se promenima sa Teac CDRW 48x. Doticni uredjaj nema veza sa prethodim generacijama istog, sto ce reci mnogo je bolji i za snimanje cd-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari