Šta je novo?

SOMA

Kolika ce da bude cena, soma?

enhanced-5041-1396278170-14.jpg

Kuzmanovic iz SK je odusevljen igrom

Poslednja izmena:
10 evra na Kinguinu...

edit: u međuvremenu otišlo 10% gore, na 11...:p

Cao ljudi,zanima me samo oda li bi uspeo da izguram SOMU na ovom,proverio sam na can you run it,kao sto vidite al me ipak zanima da li bi mogao nekako na low da izguram,jer vidim 2,4 a meni je 2,6 a vidim da SOMA zahteva puno losiju grafiku od ove koju ja imam.I na dosta igara de mi procesor kaze kao 41st percent sljaka mi.Rig mi je u slici opisan.
Pogotovo mi cudno da tako slabiju grafiku igra trazi u poredjenju sa takvim procesorom.
soma.png

Poslednja izmena:
Cao ljudi,zanima me samo oda li bi uspeo da izguram SOMU na ovom,proverio sam na can you run it,kao sto vidite al me ipak zanima da li bi mogao nekako na low da izguram,jer vidim 2,4 a meni je 2,6 a vidim da SOMA zahteva puno losiju grafiku od ove koju ja imam.I na dosta igara de mi procesor kaze kao 41st percent sljaka mi.Rig mi je u slici opisan.
Pogotovo mi cudno da tako slabiju grafiku igra trazi u poredjenju sa takvim procesorom.
Pogledajte prilog 179886

Radice ti bez problema, ja imam Q8400 i sve je ok.

Stigao u neki podvodni grad. Cekam da uspostavim link ka satelitima da mogu da odem na Theta planetu, ali malo morgen?

Edit;
U stvari, nisam još našao šatl za Lambdu... Ovde sam stigao:
Soma_2.jpg

Ima li jos neko problem da pokrene?

Dupli klik, nista se ne desava. Win7, Nvidia 770.

prica i atmosfera je fantasticna

Ja se ne sećam kad sam se zadnji put udubio ovako u neku igru. Idem polako svaki predmet prevrćem i čitam šta je zapisano, bukvalno svaki ćošak proveravam dva puta. Motivi i teme baš po mom ukusu... mada mogla je biti teža i napetija. Za sada je laganica za komforno igranje iz fotelje.

Deluje zanimljivo, moram probati. Valjda moze lepo da radi na amd krsu :)

Mada mislim da prvi put cujem za ovu igru, na osnovu naziva sam ocekivao nesto sa azijskim demonima i sl :d

Odlična igra!! Odavno nisam igrao nešto novo a i ovako nešto nisam ni očekivao da će mi se svideti.

Elem zaglavio sam se u DELTI (pod Vodom) sam i dozvao sam Cepelin i treba mi čip iz robota da bi aktivirao Cepelin transport da odem u Thetu. Ova riba kaže da ga uzmem tako što mogu da udarim robota??? Naravno stavite spojler.;)

Edit provalio sam. Roknuo sam malog robota :-devil-:

Poslednja izmena:
Cip.
Pogledaj na toj platformi od cepelina, pusku elektricnu trebas uzeti, levo u odnosu na ribu koja prica na monitoru.

Kako se stavlja isti ?

Dokaz da igra moze da bude dobra bez zombija, krvi do kolena, pentagona itd...

Mislim da ga uglaviš u omnitool ili tamo na stolu kod omnitoola ima neki slot pa ga ubaciš.

Na Theti je dosta jezivo... Meni je atmosfera nešto između Stvora, Alien 1 i Konačni horizont. Na Theti malo vuče i na Silent Hill.

Poslednja izmena:
Odlicna je igra. Mene je jos u prvoj zoni u nekom trenutku podsetila na System Shock, sto je svakako dobro.
Nisam mnogo odmakao, ali svidja mi se za sada.

I nemojte stvarno bilo sta u vezi price i lokacija pisati bez spojlera! :mad:

Do sada sam nekoliko puta naleteo na neke stvari koje se mogu rešiti na različite načine. Moguće da će igra imati više različitih završetaka.

Odličan atmosfera i priča. Juče instalirao i odmah zaglavio 2 sata...Jedino fali da bude malo teza.

Meni je isto početak bio laganica, ali kako igra odmiče tako mi je složenija i teža. Sinoć sam samo na Theti zaglavio 2 sata i još uvek sam tamo.

Fino je jeziva :), mada bi meni posle ove igre legao novi DOOM kao budali samar.

Ja ne očekujem puno od novog DOOM-a. Kad su krenule prve najave mislio sam da će biti novi Hell on Earth sa manje akcije i više horor atmosfere kao početak D3, ali po zadnjim klipovima vidim da su išli na FPS akciju i to još prilagođenu za gamepad.

Poslednja izmena:
Ja sam na Theti isto tumarao mnogo sinoć do 2am :p.

I opet se zaglavio...?
Našao sam čip i pretražio sobu od onog Kineza i sada ima Alice u ispitivanju ali treba da mu ubacim enviroment u ispitivanje. Onaj komp u sobi preko puta kaže da nema na šta da iskopira a preko networka ne može???

Nazad
Vrh Dno