Šta je novo?

soltek SL-FRN2-L

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Imali neko ovu plocu?
Postoji sansa da dodjem do te ploce. Da je zamenim za ASUS A7V8X-X, pa me interesuje kako ce se sklopiti sa mijim Bartonom i td.

ako ti sve radi kako treba zasto menjati.imam asusa i doticnog bartona i sve mi radi extra sve godinu i po.kada bi razmisljao o upgrade-u to bi bilo zamena i ploce (na nf4) i procesora.

Nemoj menjati. Taj Soltek je nforce2 ploca, a nforce2 je najbzi socket A chipset, za razliku od tog Asusa koji je VIA kt 400. Mozda samo novi bios na Solteka.

Poslednja izmena:
1965 je napisao(la):
Nemoj menjati. Taj Soltek je nforce2 ploca, a nforce2 je najbzi socket A chipset, za razliku od tog Asusa koji je VIA kt 400. Mozda samo novi bios na Solteka.

Citaj pazljivije, covek ima Asus-a, a pita za Soltek-a.

ivande je napisao(la):
Citaj pazljivije, covek ima Asus-a, a pita za Soltek-a.
U pravu si, nisam procitao kako treba, u svakom slucaju nforce2 je bolji od KT 400, dakle Soltek.

Soltek SL-FRN2-L je za klasu bolja ploča od ASUS A7V8X-X. Trebaće ti dva modula da iskoristiš podršku za dual DDR. Nemoj da očekuješ puno u razlici u performansama. Realno je nekih 10% i veća fleksibilnost pri overklokovanju ako te to zanima.

Poslednja izmena:
Ako mozes da menjas, ucini to pod hitno :) Taj soltek je bolja ploca iako sada su vec i obe zastarele.

Menjaj samo ako si dokon. U firmi sam imao 1600+ na kt 266. Sada imam 2500+ na nv4-x.
Šta da ti kažem... Razlike su male...a proveo sam puno vremena prilagođavajući sistem mojim potrebama...Znači ql zezanje ali dobitak - mali.

Imam ovu plocu i nisam bas zadovoljan overklokovanjem. Tu plocu imam sanse da namenim uz doplatu od 10eura. Lepo meni radi ovo, ali nekako bih vise voleo taj nforce2 i da dignem ram na 400. I ovako i onako od sledece plate kupujem joj 512mb, a i mislim da moj barton moze dosta vise.
Da li nekom radi ova ploca na 400fsb?

Ova mi je bolja:

“An intellectual is a person who has discovered something more interesting than sex.”

Aldous Huxley quotes (English Novelist and Critic, 1894-1963)

Pitam se samo da li ima izuzetaka?

Nazad
Vrh Dno