Šta je novo?

Solidni provajderi u Beogradu

www.bug.co.yu ili beobug - ocaj !!
non stop puca veza,teh. podrska nikakva
do duse, situacija se malo popravila od kako im je prosla akcija 125 din za 3 meseca flat, ali ...

Poslednja izmena:
MadNET. Od februara sam korisnik i, ako izuzmemo 2-3 situacije kada su bili vrlo smotani, mogu reci da sam prezadovoljan uslugom.

A btw, mislim da postoji opasnost da se tema pretvori u totalni cirkus :) jer svako ima razlicita iskustva (SBB).

Blokovi (nbgd) i beogrid. Kablom povezani, 5mbit ka netu, desi se 1 mesecno prekid od nekih 5min i to je to. LAN perfektan (do 10mb/s)

A btw, mislim da postoji opasnost da se tema pretvori u totalni cirkus :) jer svako ima razlicita iskustva (SBB).

Tako je. Jer, ja sam npr. korisnik IKOMa i za svoje potrebe (odradjuje mi posao, ne igram se na net-u i nisam massdownloader) poprilicno sam zadovoljan. Ali ovde ima dosta korisnika koji nisu zadovoljni. I kako onda neutralno opisati provajdera?

Za Maxnet sam cuo i znam da je odlican :)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

da, kiza je postao poznat u sirim krugovima kao covek koji je zadovoljan ikomom !

takvi se retko srecu, pa se lako pamte :)

poz

Poslednja izmena:
Bas cu da odem na Ikomov web site da vidim da li se nesto promenilo jer ono sto je do skoro tamo stajalo bilo je u najmanju ruku smesno.

Prvo pitanje: Sta je Madnet, koja vrsta povezivanja?

Drugo pitanje: Gde videti koju teritoriju pokriva Beogrid i kako stupiti u kontakt sa tehnickom podrskom putem emaila jer na iste ne odgovaraju a na forum je ocigledno zabranjeno uclanjivanje ljudima koji nisu na Beogridu?

EDIT: IKOM - 2700 dinata 256 FLAT + TV pretplata = 2700 dinara!?????????? To je neka neslana sala, je l' da? Sigurno je sala, nema sta drugo da bude.

Osim toga, nisu culi za brze od 256k FLAT, lokal - sta je to i jos ako imaju i dalje MOBILNI broj za tehnicku podrsku... sta vise reci... dovoljno je pogledati ono djubre od njihovog sajta...

Poslednja izmena:
Pa promenilo se :) zakupili su bilboarde svuda po gradu a uz to se sada signal gubi pri manjem vetru (pre je za to trebala Kosava, sneg ili jaca kisa) :D

BeocityNet - Solidna veza, probao online igre, torente, prekidi veze podnosljivi, podrska uvek ljubazna i spremna da pomogne.

Kakav bre Beogrid, pa te DZUKELE mi vec 3 puta ne odgovaraju na poruke koje im saljem sa njihovog zvanicnog web sajta iz odeljka KONTAKT. Nigde ne pise ni koju teritoriju pokrivaju a na forum je nemoguce uclaniti se ako nisi pretplatnik.

tako je, forum je samo za lokalne korisnike napravljen..

rekoh vam da na mailove ili ne odgovaraju ili to rade sa velikim zakasnjenjem, treba se iscimati i otici u njihove kancelarije ili zvati telefonom.

Beogrid je dobar samo ako mozes da te povezu kablom a ako treba wirelles onda ce da te oderu za opremu + sto nemas tu brzinu kao kada si na kablu. Mom ortaku kada ih je zvao da pita da li moze kod njih da se ubaci trazili 800€ da mu stave AP na zgradu. Ja sam mu sredio to isto za dz da bude na Maksnetu. Da ne bude da samo kudim Beogrid evo drugi ortak je bio kod njih na kablu i bio je prezadovoljan, imaju veliku brzinu u lokalu,veliki share na hub-u, imaju i servere za neke igre, dobar ping...

Poslednja izmena:
Mom ortaku kada ih je zvao da pita da li moze kod njih da se ubaci trazili 800€ da mu stave AP na zgradu.

:d

Nisu normalni!

drugi ortak je bio kod njih na kablu i bio je prezadovoljan, imaju veliku brzinu u lokalu,veliki share na hub-u, imaju i servere za neke igre, dobar ping...

Cisto informacije radi...koliki je share na hub-u?

Kako je taj tvoj ortak zadovoljan na Maksnet-u? Totalno se dvoumim, nekima wireless dobro funkcionise a neki govore kako je to ******. Kuzma takodje kaze da je wireless najlaksi nacin da se osedi mlad a ja ne zelim da osedim mlad. :D Konkretno, kada se budem preselio iz sadasnjeg stana, imao bih mogucnosti za ADSL i za wireless, e sad' kada bi wireless radio dobro, SIGURNO bih njega uzeo zbog lokala i brzine ali kako to da znam unapred, je*iga...

Ima li lokal na Maxnet-u?

Kako je taj tvoj ortak zadovoljan na Maksnet-u?
...
Ima li lokal na Maxnet-u?

Evo, upravo sam pitao jednog ortaka za Maxnet. Kaze, od 1-10, ocenio bi ga 9-kom. Odlicno mu radi. Imaju lokal. Trenutno nesto svlaci brzinom 60kb/s (lokal je 512). Znaci, ide odvojeno net + lokal. Evo ti i www.maksnet.org pa pogle' malo.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Poslednja izmena:
Kada bi tako bilo uvek, ja bih to uzeo... i pored toga sto je to objektivno najskuplja vrsta internet-a... te placa se setup, te uclanjenje, te ovo, te ono, te oprema... bez 200 evra ne znam moze li da me izadje...

BeocityNet, adsl 512/128, koristim ga evo skoro tri meseca i prezadovoljan sam kako radi, samo jedan ili dva prekida od par sati, protok se konstantno drzi na 54 KB/s bez obzira na doba dana i noci, ping mi nije toliko bitan tako da ni ne znam kakav je. Sve u svemu posle wireless avanture (KBCNet katastrofe) ovo je raj boziji :)

Po meni je ubedljivo najbolja varijanta Maksnet. Koristio sam ga na 2 lokacije (posto nisam iz bga pa placam stan, pa sam menjao lokaciju) i bio sam prezadovoljan. Sto se mene tice cista 10. Lokal je bio 1Mbps/1Mbps (oni koji su kablom povezani su imali i vise valjda) i pored toga imas net full brzinom. Posto sam dosta igrao cs online, ping mi je jako bitan i bio sam prezadovoljan, oko 20ms na nasim serverima. Na moju nesrecu na trenutnoj lokaciji nemam mogucnost da se kacim na maksnet, ali da imam placao bih ga i vise nego sto kosta koliko sam bio zadovoljan.

Da ne bi imao glavobolje sa wirelles-om moras da imas dobru opremu sto jeste skupo ali ja ne zalim. Ima thread o Maksnetu ovde na benchu http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=103646&page=2&highlight=maksnet da se ne bih ponavljao ni ja a ni ostali.
@Salko Dinamitas
Share im je oko 10tb bio pre 6 meseci, mi smo dogurali do 4(Maksnet)
@Civil
Kod nas je uclanjenje 2000din i imamo nas dc++ hub i ima share-a oko 4tb a brzina u lokalu je 1mbps. Sto se tice uclanjenja to platis i posle si miran cak i ako moras da napravis neku pauzu iz nekih razloga, ortak skoro bio u askari i kada se vratio opusteno je nastavio da bude nas clan bez dodatnih troskova, za sve to vrememe dok je bio u vojsci nije placao pretplatu naravno. Maksnet je moja apsolutna preporuka.

Super za Maxnet. Samo, lokal je 512k za one koji su povezani wireless-om.

To jedino ako je smanjeno skoro, posto je bio 1 Mbps. Pre ce biti da nije izmenjeno na sajtu, a da je ipak 1 Mbps

ja imam na maksnetu 1mb lokal... a neki su jos uvek na 512k. iz nekog razloga nisu svi jos uvek prebaceni na 1mb.

I kako ti sljaka generalno? Cudi me da je ta firma tako dobra i da je svi preporucuju a generalno se jako malo zna o njoj (da nije Bencha, ne bih ni znao da postoji) ...

Koliko je meni poznato, moze i kabl ali u slucaju da si u zgradi na kojoj se nalazi AP, ta neka varijanta. Generalno, samo wireless.

I kako ti sljaka generalno? Cudi me da je ta firma tako dobra i da je svi preporucuju a generalno se jako malo zna o njoj (da nije Bencha, ne bih ni znao da postoji) ...

Pa radi sasvim ok, ima povremeno po neki prekid ali nista strasno. Cene nisu bas mnogo povoljne ako se gleda brzina prema ostatku sveta, ali to kompenzuje lokal dc i jos neke pogodnosti koje je simoleon vec spomenuo. Ja sam licno veoma zadovoljan, najvise zbog samog odnosa prema korisnicima i njihovim potrebama.

pa posle pada cena za adsl i jesu. nadam se da cu uskoro i na maksnetu dobiti jaci paket po istoj ceni.

Nazad
Vrh Dno