Šta je novo?

softwersko pustanje h264 na starijim masinama

joojant200

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
865
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Thinkbook 16
Tablet
Lenovo t something
Mobilni telefon
Sljamsung S23
Pametni uređaji
Fenix 7s pro ss, Xbox series X
Hocu da gledam anime u mkv kontejneru 720p, H264, Vorbis, subtitle ass (treba da moze da pusti subtitle) u drugoj sobi.

U prvoj sobi je na tv povezan laptop IBM T40, Procesor je Pentium M 1,6ghz, graficka ati7500, 512 ram, hitachi 40gb disk, mpc home cinema i SVE RADI SAVRSENO.

U drugoj sobi je na tv povezana kanta koju cini: Celeron 2GHz@2,6, graficka ati9550, 1gb rama, seagate 250gb 7200rpm, mpc home cinema i sta god mu namestim nikako da pusti anime bez stucanja!
Probao sam interni filter i externe avc 1, avc 2, poverdvd 8 i ffdshow i stalno stuca, menjao ati drivere i iskljucivao rezidentne programe, vise nemam ideju sta da mu radim, a nervira me jer bi lpo svim komponentama trebala biti bolja od laptopa u sobi 1???

U trecoj sobi je masina iz potpisa i sve naravno radi ali nemam tv i fotelju pa mi je nezgodno da gledam iz stolice, a u prvoj sobi obicno zasedne zena pa me istera.

Instaliraj CoreAVC 2.0 kodek.
Cekaj, ovo "avc 1, avc 2" znaci da si probao ove verzije CoreAVC-a i nisi uspeo ni sa njima da izvuces normalan framerate?
Da pokusas nekim drugim plejerom, tipa KM, takodje uz CoreAVC 2.0?

Poslednja izmena:
1)CoreAvc 2.0
2)Divx H264 decoder
3)diAVC

ovo su trenutno 3 najmanje zahtevan decodera

PRobaj sva 3 i obavezno proveri dal pusta video preko njih
znaci desni klik na mpc pa filters i proveri da li koristi decoder koji si zeleo
i i outuputu za resizer obavezno bilineral.

nemoj koristiti haali jer su zahtevni njegovi resizer

podesi u coreavcu : always skip ili barem skip when safe...

ima 1000 stvari sto mozes da pokusas ali ovo za pocetak

Poslednja izmena:
Jel ti tesko da kupis pun Pentium 4 CPU umesto tog krs Celerona - uzmi ga sa malih oglasa max ces 10e potrositi kad prodas tvoj Celeron

Nazad
Vrh Dno