jazza je napisao(la):Avi_io program za grebovanje ti je majka mara... Daje ti mogucnost grebovanja sa svim standardnim opcijama. A mozes i da grebujes 3xpo 2gb neprekidno sto mnogo znaci. 6 gb je 6gb
D-KEE je napisao(la):ima li neko punu veriju wincodera ili krek za 1.8??
imam asus 6800 deluxe gf256 - on ima samo za win 98 svoj programcic koji se zove asus live video pa preko njega mogu da gledam tv (preko skarta receivera) wincoder mi se svidja za razliku od ovih drugih pomenutih... retko kada sam nesto grebovao - uglavnom mi sluzi za gledanje tv programa kao sto sam napomenuo...Majstor je napisao(la):prevrnuo sam net naopacke ali nisam nasao. Aktuelna verzija koju drzim je 1.5. Na sajtu intervideo.com ima ceo WinProducer3 ali je oko 45mb
Zanima me u kojoj rezoluciji i formatu grebujes i sa kojom kartom?
Meni sa MSI mx400 izvlaci 352x288 u mpeg2 bez dropova (duron 1.2). U visim rezolucijama secka mada ne gubi sinhr.
borab je napisao(la):Microsoft movie maker2.Imas ga za download.
nemanjas je napisao(la):9MB. Nije los, medjutim *****ava sto ne moze fino da se podesava kvalitet, vec ima samo gruba presetovana podesavanja. Naravno, iskljucivo asf format.
zoki je napisao(la):Imam Ge force Ti 4200 MSI VIVO uz nju sam dobio Win Producer u kome je coder. Njega samo koristim za instalaciju. Avi-io je zakon on nema ogranicenja od 2 GB. Ladno nastavi drugi fajl a rez je besprekoran. Ogranicenje ti je 99 fajlova od 2 GB. Ako imas NTFS onda je 99 fajlova po 4 GB. Ako ne koristim kompresor onda je capture u full PAL-u 20MB/s dok za 352x288 je oko 5MB/sec. Kao kompresor koristim PIC Video(to je MJPEG). Pri max kvalitetu -20 - 8MB/s za full PAL 720x576 dok kod VCD 352x288 je 2,5 MB/sec. Vec na kvalitetu 19, je 3,5-4MB/sec i tu je kvalitet mrak. Ladno sav capture radi na maxtoru od 80 GB na 7200. Mozes cak da capture radis iz Premiera ili Virtual DUb-a. Jedino uvek moram kad dignem racunar, prethodno povezani svi kablovi, poteram producer namestim kao da cu da radim capture 352x288 PAL jer on ne prepoznaje full pall samo NTSC, ugasim ga, pa onda poteram AVI_io, Virtual Dub ili Premier. Tako pravim VCD i SVCD, a vala kad mi stigne rezac DVD i DVD-ove.
Majstor je napisao(la):nesto mi tu nije jasno. ako grebujes u 352x288 2,5mb po sekundi, to onda znaci da minut zauzima oko 150 mb??! zar to nije malo previse pa i za mpeg?? meni sa starijim MSI, minut u mpeg2 smesti u oko 15mb pa mi je i to previse
Majstor je napisao(la):Josipe, moze li taj wincoder da se okaci negde na netu pa da nam posaljes link? Mi smo oduvek postovali bratstvo i jedinstvo na netu pa bi bio red da nam se oduzis![]()
Zoki mogao bi isto malo da pripomognes![]()
zoki je napisao(la):Imam Ge force Ti 4200 MSI VIVO uz nju sam dobio Win Producer u kome je coder. Njega samo koristim za instalaciju. Avi-io je zakon on nema ogranicenja od 2 GB. Ladno nastavi drugi fajl a rez je besprekoran. Ogranicenje ti je 99 fajlova od 2 GB. Ako imas NTFS onda je 99 fajlova po 4 GB. Ako ne koristim kompresor onda je capture u full PAL-u 20MB/s dok za 352x288 je oko 5MB/sec. Kao kompresor koristim PIC Video(to je MJPEG). Pri max kvalitetu -20 - 8MB/s za full PAL 720x576 dok kod VCD 352x288 je 2,5 MB/sec. Vec na kvalitetu 19, je 3,5-4MB/sec i tu je kvalitet mrak. Ladno sav capture radi na maxtoru od 80 GB na 7200. Mozes cak da capture radis iz Premiera ili Virtual DUb-a. Jedino uvek moram kad dignem racunar, prethodno povezani svi kablovi, poteram producer namestim kao da cu da radim capture 352x288 PAL jer on ne prepoznaje full pall samo NTSC, ugasim ga, pa onda poteram AVI_io, Virtual Dub ili Premier. Tako pravim VCD i SVCD, a vala kad mi stigne rezac DVD i DVD-ove.
Broz je napisao(la):Pa naravno da mozeTrenutno je kod D-KEEa pa ce on da recne i da prepise S/N i onda moze da se kaci gde oces, moze i iso fajl da se okaci, kako god vama odgovara...
:wave;
irac je napisao(la):ZA DVD ti treba MPEG-2 u 720x576 real time capture card- ja se mucim da pronadjerm karticu koja ce to da mi radi-imas li savet koju da kupim a imam DVD rezac. Hvala
Ako ti treba kartica za RT MPEG2 capture, I-frame editing i DVD authoring, toplo preporučujem Matrox RT2000 ili RT2500.irac je napisao(la):ZA DVD ti treba MPEG-2 u 720x576 real time capture card- ja se mucim da pronadjerm karticu koja ce to da mi radi-imas li savet koju da kupim a imam DVD rezac. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari