Šta je novo?

Software za TELETEXT pod XP-om

• Začetnik teme Začetnik teme npetar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

npetar

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2002
Poena
679
Imam Genie TV karticu ali sw koji sam dobio uz nju(Cebra teletext) ne radi u winXP.
Imate li neku alternativu(na net-u nisam nasao nista a trudio sam se dobra 2 dana)?
Hvala

Tv - Txt

Pozdrav!

Nisi napisao cipset kartice, ali svejedno, probaj sa ChrisTV....

http://www.chris-tv.com

Pozdrav
Turbo
:wave;

www.dscaler.com

DOWNLOAD

Ovo ti je jedan od najboljih ako ne i najbolji program za tv kartice.

kjgkreek je napisao(la):
Ovo ti je jedan od najboljih ako ne i najbolji program za tv kartice.

Najbolji.

Poz.

O hvala,hvala...
Valjda je bt878,standardno.Probao sam mnoge programe,medju njima i chrisTV ali teletext u njemu mi izbacuje "vrljava" slova.Ostao jos dscaler,upravo ga preuzimam pa pisem sta je i kako je...

Sta bih ja bez Bencha?
Evo sve radi odlicno,veoma brz sw...Samo ne znam da li mogu da koristim i daljinski uz ovaj sw,probacu
Pozdrav svima!

Sto se tice daljinskog mozes da ga koristis, ali sa nekom dodatnom aplikacijom za isti. Napisi koju tv kartu imas pa ti mozda pomognem,a inace univerzalni program za daljinske koji svi koriste je girder ili tako nekako se zove nisam bas 101% siguran za ime.

Ovako...
u pitanju je Zoltrix Genie TV(bt878)
Girder imam ali ne znam kako da ga upotrebim jer se senzor za daljinski(IC adapter) direktno kaci na samu karticu(hocu reci,ne znam koji port zauzima itd.)
Ako mozes da mi pomognes,izvoli...Probacu sve!
Hvala unapred!

Imas i Black Gold Teletext. 5226KB
www.blackgold.tv ili
www.prolink.com.tw/download/multimedia/878p+/878TXT.exe

A sto se tice programa za ir remote tv kartice, veoma dobar je uICE.
www.mediatexx.com

Thunderdome je napisao(la):
A sto se tice programa za ir remote tv kartice, veoma dobaj je uICE.
www.mediatexx.com

ja probah da namjesti ovaj uice da mi radi sa dscaleron ali nece a namjestio sam sve za moju karticu bt8xx kako treba..je li ko uspio da namjesti ovaj program da radi sa dscalerom???

pomislio sma da imas pinnacle pa reko ima neki program bas samo za njegov daljinski, ali nije tako da ces ipak morati sam da njuskas.

Nazad
Vrh Dno