ma, ok... ako npr. hoces da vidis kako bi neki konkretan naslov izgledao nekim fontom napisan, upises TAJ naslov i odmah vidis sa svakim fontom...silverglider je napisao(la):da vidis "kako font izgleda" (ne znam sta bi jos taj program trebalo da radi?)
eh, uvek je tako! 😀 :-devil-: :banana:freehand je napisao(la):Upravo je onako kak ZoNI kaze
Eh, kako sam znao da si dama (žensko)!ZoNi je napisao(la):eh, uvek je tako! 😀 :-devil-: :banana:
:zgran: :zgran: :zgran:freehand je napisao(la):Eh, kako sam znao da si dama (žensko)!
alo, bre... sta, bre, pitala? *ebote, ja sam musko :smash:freehand je napisao(la):Sorry,
al kako nisi pitala "ne kontam, kakve slike?"
E pa... ili sam stvarno napravio gadnu grešku u koracima i moram da tražim oproštaj jer ti nisi Zorica Nikolić na čiju si prezentaciju stavio link i čije su slike ko Bog, ili je Zorica Nikolić ti, a ti si muško, i ja ništa ne razumem! ZoNi - ZOrica NIkolić - link...ZoNi je napisao(la):alo, bre... sta, bre, pitala? *ebote, ja sam musko :smash:
Zar u AcdSee-u ne moze da se probni tekst promeni preko plugin podesavanja?freehand je napisao(la):ako hoces da na brzinu vidis kako to otprilike izgleda, gledaj u ACDSee-u: ako radis nesto ozbiljno pa hoces da vidis kakoizgleda cela recenica, parola, naslov ili sta vec (nije ti dovoljna rec FONT), trazi dalje od gore ponudjenog.
rzeljko je napisao(la):Program Font Page, besplatan, ima preview, kucate što hoćete da vidite kako bi to sve izgledalo, ima opciju za pregled fontova koji nijesu instalirani. Adresa je http://bluefive.pair.com/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari