Šta je novo?

Software za glas

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Interesuje me da li postoji neki software za izmenu glasa...znachi ono...ja pricham a chuje se glas moje keve npr :D ???

Pa jel chuo neko makar neshto o ovome ???

ZoNi je napisao(la):
ja sam cuo, ali ne znam od koga, jer je taj vec promenio glas takvim programom :)

salim se... cuo sam, i mislim da je na nekom CDu iz Mikra bio neki takav program... ajde, pogledacu ovih dana...

Ajde plz...bash mi teba za neke drugare :D

E to i ja jurim, iznudjivanje i ucene :)
BTW taj proces real-time procesiranja glasa je glupo nazvan Voice Fonts ctp;

Voice Changer Software AV VCS 2.0

evo, ovo je sa Mikro CDa iz decembra 2001.(verovatno da mozete da na Netu nadjete noviju veziju):

Voice Changer Software AV VCS 2.0 [1.44 MB]

Posetioci "pričaonica" znaju da se pojedini korisnici, zabave radi, predstavljaju kao osobe suprotnog pola. Pojavom zvučnih pričaonica gde se komunicira glasom, zahvaljujući programima kakav je AV VCS, nije se izgubila mogućnost "promene" pola i maskiranja glasa. Moderne zvučne kartice imaju moćne AD konvertore koji su u stanju da obrade zvučni signal u realnom vremenu i pridodaju mu neverovatne efekte. Voice Changer ima veoma atraktivan interfjes, sa kontrolama za dubinu glasa i miksovanje raznih efekata. Kada namestite zvuk svog glasa s jednistvenim Voice Morpherom, budite sigurni da ga niko u pričaonici neće prepoznati. Ipak, jednim pritiskom na dugme, možete povratiti svoju prirodnu boju glasa i otkriti svoj pravi identitet. Program je potpuno kompatibilan s većinom glasovnih pričaonica, instant pejdžera (MSN, ICQ) i programa za vido konferencije a funkcioniše i kada koristite svoj PC računar za pričanje sa klasičnim telefonskim pretplatnicima. Interesantni efekti se mogu dobiti ako se kroz AV VCS propusti zvuk sa muzičkog CD diska, na taj način možete izmeniti vokale i sve to snimiti na novi disk. (Preporuka za rođendanski poklon: Zdravko Čolić sa ženskim glasom :) AV VCS obezbeđuje anonimnost, na vama je samo da se potrudite da sadržaj vašeg razgovora s virtuelnim društvom u pričaonici bude zanimljiv.

ako ga skinete, javite utiske!

evo vam i screenshot...

Dzingis, zemljache, imam bash ono shto ti treba - VCS 2.0 ako necesh da se zezash po netu, mogu da ti shaljem na mail? (1.5 MB)

radosh je napisao(la):
Dzingis, zemljache, imam bash ono shto ti treba - VCS 2.0 ako necesh da se zezash po netu, mogu da ti shaljem na mail? (1.5 MB)

Ajde videcemo se u shkoli pa cemo da se dogovorimo...
poz...

Vrh Dno