IKS
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.11.2000
- Poena
- 619
Vidim da se trenutno malo prica o tome. Meni je CPUidlepro 6.x radio sjajno na XP1600+@2200+ sa Abit KX7,obarajuci temperaturu u idle za 12-15C!I tako godinu ipo i jos sada nekome veselo radi!
idle 37-38,max load 54C!
Ali nece sa NF7+Barton!
Ne mogu reci lagano sam ga digao na FSB 200 bez cackanja po naponu sa 2500+ na 3200+ a da je t u idle 42C,kad ide mp3 sa media playerom skoci na 46,5C (imam utisak da ovaj integrisani zvuk vise angazuje procesor od live-a!).
Prodje prime,3DMark,Sandrino opterecenje, ,po vise puta, t ide do 55-56C, a zaglavi ga DScaler posle 45min (
i on ga dogura do 55-56c! stvarno gadan program! :d ).Mora da nesto sam program brljavi...
Koristim box kuler jos uvek,mislim nabacicu nesto vece,samo da ne galami.Veci ventilator na postojeci pristojni hladnjak!
Ali ipak dugogodisnje iskustvo sa soft hladjenjem me tera da postavim pitanje?
Koristi li to neko sa Bartonom i ako koristi STA?-po mogucstvu link na sajt!
Hvala na paznji! :wave:
Ali nece sa NF7+Barton!
Ne mogu reci lagano sam ga digao na FSB 200 bez cackanja po naponu sa 2500+ na 3200+ a da je t u idle 42C,kad ide mp3 sa media playerom skoci na 46,5C (imam utisak da ovaj integrisani zvuk vise angazuje procesor od live-a!).
Prodje prime,3DMark,Sandrino opterecenje, ,po vise puta, t ide do 55-56C, a zaglavi ga DScaler posle 45min (
Koristim box kuler jos uvek,mislim nabacicu nesto vece,samo da ne galami.Veci ventilator na postojeci pristojni hladnjak!
Ali ipak dugogodisnje iskustvo sa soft hladjenjem me tera da postavim pitanje?
Koristi li to neko sa Bartonom i ako koristi STA?-po mogucstvu link na sajt!
Hvala na paznji! :wave: