Šta je novo?

Softversko 'ladjenje za AMD

chivitli

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.04.2002
Poena
619
Ima raznih programa za softversko hladjenje, ali tesko koji da nesto valja (skoro nijedan). E sad, jel neko probao VCool? Skida temperaturu i za deset stepeni kad procesor nije opterecen!!! Znaci kucanje u Wordu i tako to. Ne pomaze u pri punom opterecenju, al' ipak vredi.
Program radi sigurno na plocama sa KT133A chipsetom, a za ostale ne znam. Meni je skidao temperaturu u proseku za deset stepeni kod Durona na 750MHz, a isti je slucaj i sad kad imam Morgana na 1GHz:D

za taj neznam, ali CpuIdle isto savrseno radi, skida temperaturu i za 10 C

Svaka cast majstore. I meni sljaka do bola. U idlu mi je temp. manja za 7-8 stepeni. Ranije sam na Duronu probao CPUcool i jos neke i znam da nisu radili ali ovaj sljaka kao lud.

Za svaku preporuku!!

Pozdrav :D

Momci, ima li kakve vajde od toga u XP-u?

Pozdrav

Probao sam mb monitor cpuidle i cpucool. Cpuidle nije loš mada je moj favorit cpucool. Samo ga treba podesiti.Sa njim mi temperatura procesora zimus nije bila veća od 21 C u idle režimu. Ima mogućnost da se sam isključi kada je opterećenje procesora 100%. Ukoliko ne čekirate tu opciju prilikom korišćenja zahtevne aplikacije zamrzava se vindovs.Takođe možete i softverski overklokovati procesor. Jedino što ćete morati da ga resetujete svakih 15 dana jer krek ne radi.

Jel to cudo probirljivo sto se tice ploca i chipsetova?

Kupite CT KT133a,ima softversko(hardversko) hladjenje integrisano na ploci....Svaka im cast

Nazad
Vrh Dno