Blade Runner je napisao(la):Inace, najbolji program za T68i je float's Mobile Agent, zaboravite na ocajnu softversku podrsku Sony Ericsson-a.
float's Mobile Agent
Blade Runner je napisao(la):Ima tu istine, sinhronizacija mu je glavni problem, kada je radim preko IC-a onda obavezno pukne a kada ide preko kabla odradi ga lepo (skoro) svaki put. Meni se svidja sto radi sve ono sto radi i Ericssonov softver a da i ne pominjem koliko je puta laksi za download.
Crulick, kako iskljucujes GPRS ? Koliko ja vidim T68i ga samo detektuje i to je to, ne trosi dalje nista osim ako ga ne koristis ?
Blade Runner je napisao(la):To bi i mene interesovalo, ja sam zvao neke ljude koji se bave dekodiranjem ali za takve intervencije nisu culi. Ne znam da li postoji zvanicni Ericssonov servis u Beogradu, tu bi ta usluga bila besplatna ukoliko je telefon pod garancijom. Ako neko sazna nesto vise neka javi ...
Filip je napisao(la):A evo i adrese servisa u Beogradu (bar su mi ovo poslali ljudi iz SonyEricsson-a):
1. COM TRADE GROUP, CHS, Genex Apartmani, Vladimira Popovica 611070
Novi, Belgrade, Tel: +381113112060.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari