Šta je novo?

Softver za symbian UIQ3 p990i, w950i, m600i

DeuS.Mikelle

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2004
Poena
349
Posto sam skoro kupio w950 pa sam jurio preko neta programe , mozda nekom i budu korisni ovi sto sam ih postavio...
Prvo programi :
1. Document to go ..... Word, Exel i power point , ja sam iskreno prezadovoljan i brznom i ozbiljnosti programa, cita i duze word dokumente, ja sam robao jedan od 68 strana koji je lagano otvorio i apsolutno funkcionalno .... dakle mozete menjati sadrzaj ili praviti dokumenta od pocetka;) ... inace onaj quickoffice ili kao se vec zove nije nikako radio ..
2.swisspro UIQ3 ... slican task menageru u samom telefonu samo ima dodatnih funkcija (pogledajte sliku kako izgleda program)
3.Smart movie ... za pstanje divx av sadrzaja ( jako lepo radi )

Poslednja izmena od urednika:
Ove igre sam probao i skroz su ok , pool je ekstra , nista specijalno ali je zabavan i brz !
Naravno neprevazidjeni Lemmingzi (pod nazivom oh no more ) ;)

Prilozi

• Pool.rar
    623.4 KB · Pregleda: 468
  • Popcorn.rar
    271.8 KB · Pregleda: 344
  • Tetris.rar
    17.6 KB · Pregleda: 319
  • oh-no_more_uiq3.rar
    845.4 KB · Pregleda: 496
Poslednja izmena:
I takodje sam skinuo par thema za mob. tj skinuo sam ih gomilu ali su mi ove tri najlepse ... pogotovu smileys i takodje je vista transparent jako lepa .... pozZ

Prilozi

• Smileys.rar
    385.4 KB · Pregleda: 790
  • vista transparent.rar
    372.8 KB · Pregleda: 578
  • iphone.rar
    979.4 KB · Pregleda: 653
svaka cast druze,hvala puno...

Evo i ja da dodam nesto korisno, Opera...

Prilozi

• opera-mini-3.0.6306-advanced-int.rar
    95.2 KB · Pregleda: 380
A mogu li ove igrice gore sto si naveo za n70?

ne mogu za n70,a i ne treba da mogu jer za taj tel ima toliko softvera da ne znam shta ce ti bash ove... Ima boljih 20 puta...

Zar opera nije standarni pretrazivac koji je vec instaliran na telefonu ?
(ovo je pitanje nikakva prozivka ili slicno )

Koliko vidim po nazivu fajla, u pitanju je Opera Mini (Java aplikacija). Mislim da nijedan drugi browser ne "štedi" gprs saobraćaj tako dobro, tako da je vredi imati i pored fabričke Opere. :)

Poslednja izmena:
Da i u telefonu je Opera, ovo je mini...
Opera Mini is faster to download and uses less resources
Opera Mobile is second in speed but first in functionality

Help...

..na k750i sam imao emsn i radio mi je super, sad imam w950i i prezadovoljan sam,samo ne znam koji program,software,da mu instaliram za msn messenger i da radi naravno kako treba,ajte ljudi dajte nesto,pomagajte... slabo se snalazim u svemu ovome, skinuo sam dosta lepih tema za njega, kacim ih veceras kad dodjem sa posla,poz svima

Evo neke teme, nadam se da nisam postavio iste kao deus..

Poslednja izmena:
Evo ga radi bez greske može yahoo,msn... na W950i

eBuddyBeta_se_k800i

Poslednja izmena:
Evo još jedan player!

Poslednja izmena:
Postoji li mozda neki software, ili mozda audio player sa kojim bih mozda malo podigao nivo zvuka (ne mislim da svakoj pesmi prvo na kompu podizem gain pa onda da je tako kopiram) ? Nekad mi se ucini da je malo tiho ;)

Da malo ozivimo temu...:type:

Koje programe koristite na vasem M600i, W950....

..na k750i sam imao emsn i radio mi je super, sad imam w950i i prezadovoljan sam,samo ne znam koji program,software,da mu instaliram za msn messenger i da radi naravno kako treba,ajte ljudi dajte nesto,pomagajte... slabo se snalazim u svemu ovome, skinuo sam dosta lepih tema za njega, kacim ih veceras kad dodjem sa posla,poz svima

sve osim Skyp-a

Prilozi

• implus_3_72.zip
    591.6 KB · Pregleda: 210
Ewo i od mene nesto...

TouchhDial,tastatura na ts. Program je freeware.

Poslednja izmena:
Od nedavno sam korisnik SE M600i i dosta lutam po netu trazeci neki koristan softver razlicitih namena... Znacilo bi da neko sa malo vise iskustva napravi spisak programa koji su se dobro pokazali...

Takodje nisam uspeo da skapiram kako se resava problem sa "unsigned" aplikacijama...

...verujem da ce svim novim korisnicima znaciti ovakva tema...:wave:

Spisak Mojih Programa!

Od nedavno sam korisnik SE M600i i dosta lutam po netu trazeci neki koristan softver razlicitih namena... Znacilo bi da neko sa malo vise iskustva napravi spisak programa koji su se dobro pokazali...

Takodje nisam uspeo da skapiram kako se resava problem sa "unsigned" aplikacijama...

...verujem da ce svim novim korisnicima znaciti ovakva tema...:wave:

Owo su programi koji su po meni korisni:
Gviev 2.0-program za pregledanje slika
Gdesk 0.24-desktop aplikacija
HandySafe 2.06-extra program za sifre,tj za sef za tajne podatke
Pdf+ 1.70-demo verzija,doduse radi posao
DocumentsToGo 3.0-word,exel,sheet
StickIt-stawlja kratke poruke na stemby ekranu,u widu prozora
ClockSS-Screensaver sat,analogno-digitalni sat
Mobipocket Reader-cita sve vrste texta,citac elektronskih knjiga
AgileMessenger-im,msn,yahho chet klient
Pixy 0.11-program za crtanje,demo verzija
AppStart-prikazuje i pokrece swe sistemske i user programe

AppStart

Dobra aplikacija,prikazuje swe app u fonu,chak ServiceMenu...samo locirajte program i pokrenite ga.

Poslednja izmena:
josh softa za uiq!

Pixy,program za crtanje...demo je werzija,ima dosta alatki,podesavanja. Probajte!

Poslednja izmena:
Vrh Dno