Šta je novo?

Softver za reset chipova

dex123

Slavan
Učlanjen(a)
05.10.2007
Poena
304
Da li postoji neki softver kojim bi mogao da resetujem čipove za više vrsta laserskih štampača?

software ne bez uredjaja. Koliko znam Reinkjet je prodavao prije nekoliko godina Summitlaserov uredjaj, tačnije reseter za Lexmark i HP printere ali je radio samo sa njihovim čipovima, nije sa čipovima drugih proizvodjača. Morao si kupovati preko njih i odredjeni broj resetovanja a nije baš svaki put uspijevalo. Na Remaxu prošle godine bili su neki madjari koji su nudili reseter valjda je ovo njihov sajt a imaju i neki ameri http://www.chiprecharge.com/ . Mada se meni pokazala najbolja i najeftinija varijanta novi čipovi.

Po meni je isto najbolja kupovina novih čipova. Kod mene je dolazilo gomila ljudi koji su po struci elektroničari, programeri sa "sigurnim" solucijama za reset čipova. Ništa. Po neke modele čipova uvozim iz Italije i čovek koji ih proizvodi vozi Ferrari, što znači da ih i nije baš lako resetovati i pustiti opet u rad. :)

Poslednja izmena:
Marko Torelo, ali ih on ne proizvodi, doduše proizvodi neke modele ali za većinu čipova je samo distributer, ako si na njega mislio.

Testiranje uradjenih kaseta

Slažem se u potpunosti sa vama što se tiče novih čipova, cena im kostantno pada ali me više interesuje i kako i da li testirate uradjene color kasete pre isporuke tj kako biti siguran da je sve OK

Slažem se u potpunosti sa vama što se tiče novih čipova, cena im kostantno pada ali me više interesuje i kako i da li testirate uradjene color kasete pre isporuke tj kako biti siguran da je sve OK

Testiram svaku kasetu u stampacu pre nego sto izadje iz servisa. Radim samo lasere i trenutno imam preko dvadeset stampaca za probu. Od HP IIp/IIIp do HP 3005, i evo juce mi je stigao HP 1215 color laser novi.

ista stvar kao i fanatic, doduše imam preko 30 printera i mnoge sam prepravljao da mogu koristiti više različitih toner kaseta.

Marko Torelo

Dajte kontakt od Marka ;)

U BGD imaš bolju ponudu od njega! Talijanska firma (Marko Torelo) se zove Italeco, pa se malo pomuči da ih nadješ.

I računaj na određenu količinu čipova jer neće da šalju 10-20 kom. A što reče kolega imaš bolju ponudu u Beogradu nego sam da uvoziš. Uz uvoz računaj špeditere, vreme da stignu čipovi, količina, devizno plaćanje preko deviznog računa itd. Isplati se samo ako imaš neki redak model štampača i stalnu mušteriju za to.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno