Šta je novo?

Softver za poslovne kontakte

Matador

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Koji softver mi preporucujete za poslovne kontakte u kojima bih unosio sve potrebne informacije o klijentu / sjediste firme , telefon ... / ? E mail clients iskljuceni .

Koristio sam nekada pre Starfish Sidekick, ali izgleda da su prestali da ga prave. Lotus Organizer takodje nije los.

Ima onaj besplatni "Telefonski Imenik" (mislim da je poslednja besplatna verzija 1.32) koji ima sve to sto ti treba...

A pomenuti Telefonski Imenik mozes naci na www.dv.co.yu ako se dobro secam...

Ono sto mi je bitno jeste da jednom formiran imenik sa svim unesenim podacima mogu poslati ostalima koji se nalaze u mreznom okruzenju , dakle , da li Telefonski imenik ima takvu mogucnost ?

Matador je napisao(la):
Ono sto mi je bitno jeste da jednom formiran imenik sa svim unesenim podacima mogu poslati ostalima koji se nalaze u mreznom okruzenju , dakle , da li Telefonski imenik ima takvu mogucnost ?
Mozes da ga rucno snimis, posaljes i ucitas na drugoj masini, ali pojedinacan import/export mislim da ne podrzava 🙁

Da , vidio sam u help file da ne podrzava import/export , sto mu je velika mana u mreznom okruzenju , mada vidim da je slicna situacija i sa razvikanim Card Fileom . Mislis da ce uspjeti ukoliko snimim unesene podatke i samo posaljem exe ?

Matador je napisao(la):
Da , vidio sam u help file da ne podrzava import/export , sto mu je velika mana u mreznom okruzenju , mada vidim da je slicna situacija i sa razvikanim Card Fileom . Mislis da ce uspjeti ukoliko snimim unesene podatke i samo posaljem exe ?
Sam adresar (nazovi baza) se snima u poseban fajl, pa je dovoljno poslati samo taj fajl ako je na drugoj masini instaliran program.

Re

Sto ne probas Microsoft Outlook (ne Express) ?

Nazad
Vrh Dno