Šta je novo?

Softver za kopanje (cgminer, afterburner, teamviewer...)

pitanje za ove sto su instalirali beta drajvere: moze li brisanje starih drajvera preko DDU iz normal moda ili mora iz safe? Ako ne mora iz safe mogao bih preko TeamView sve

pitanje za ove sto su instalirali beta drajvere: moze li brisanje starih drajvera preko DDU iz normal moda ili mora iz safe? Ako ne mora iz safe mogao bih preko TeamView sve
Ja sam radio sve preko TW a rig je 20 m od mene, mrzelo me da nosim monitor :d.

pa kako? :) jel i se digao tv u safe mode with networing?

Pa kazem ti iz normala sam ga. Ne vidim gde moze biti problem. Bude ti samo manja rezolucija dok ne instaliras nove drajvere.

ja sam pregazio drivere na svim masinama bez ddu, samo instaliranje preko device managera pa patcher pa reboot pa 6gpu mod sam morao ponovo (win 7 64 je na svim masinama), reboot, novi AB i clay 9.8 i to je to, sve preko tw

ja sam pregazio drivere na svim masinama bez ddu, samo instaliranje preko device managera pa patcher pa reboot pa 6gpu mod sam morao ponovo (win 7 64 je na svim masinama), reboot, novi AB i clay 9.8 i to je to, sve preko tw
Jel u device manageru nisi imao Code 43 na kraju instalacije drajvera?

Sent from my S6 Edge

Pa imas u tv da odaberes da ti se pokrene u safe modu, a pre toga obrisi drajver klasika add remove progrqms

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

imao sam, onda onaj patcher pa restart pa 6 gpu mod i nema posle error 43, imam jos i jedan rig sa 4 kartice, tamo nije ni morao 6gpu mod

cak nisam ni siguran da onaj patcher i treba, kad ga startujem on yamrzne masinu, ne znam ni da li nesto uradi, a ondamoramda mu dam reboot iz tw pa onda 6 gpu mod

Poslednja izmena:
Uradim sve tako i u GPU-Z mi prikazuje 0 taktove.

Sent from my S6 Edge

gpu z nisam ni probao, sve radi, u AB sve funkcionise, voltaza, clock, memorija...

izace nova verzija gpu-z i onda ce se vidit taktove, gpu-z ti za sad i ne treba pod senzor radi sve cita normalno.

Bitno je da sve radi kako treba!
Imas pravo, u sensors tabu sve cita lepo. Hvala!

Sent from my S6 Edge

Clay dual, ako može preporuka iz ličnog iskustva za -dcri, ETH + Sia, za GTX 1060?

Clay dual, ako može preporuka iz ličnog iskustva za -dcri, ETH + Sia, za GTX 1060?

imas dobru foru da dok majner aktivan sa + i - na tastaturi regulises DCRI, pa tako nadjes sweet spot. Ja sam probao dual sa DCR i LBRY i nista ispod 70 dcri ne valja, imam cak i tabelu kuci pa cu okaciti. Nisam jos probao dual sa SIA i PASCAL. Javi rezultate duala za koje mislis da se isplati pustiti u rad

Jel netko moze mi reci jel ima opcija da u dual na jedan reig, recimo od 5 karte, da 0, i 3 nenkopaju dual a ostale da kopaju. Imam 2xr9 290 i necu oni u dual. Trose puno i eth pada upola. Kako podesiti bar fajl. Hvala puno

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel netko moze mi reci jel ima opcija da u dual na jedan reig, recimo od 5 karte, da 0, i 3 nenkopaju dual a ostale da kopaju. Imam 2xr9 290 i necu oni u dual. Trose puno i eth pada upola. Kako podesiti bar fajl. Hvala puno

Mislim da moze, pritisnes te brojeve na tastaturi i on ce iskljuciti dual i ostaviti jedan. Probaj da kliknes par puta i videces kako radi. Mozes i da skroz iskljucis jednu kartu ja mislim.

probaj dva klejmora da pokrenes, pa u startu selektujes koje karte rade uopste i onda namestis jedan na dual a drugi eth. Mislim da ne moze posebno dual da se bira na kartama u okviru majnera. Koristis -di funckiju za inejblovanje odredjenih karata

Poslednja izmena:
Dual je bez veze sa ovakvim cenama.

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

E tako mi nije teknulo da uklucim dva claymora. A znam da kad pritisbes te brojvi na kartama da karta ne rade, ali ne znam za dual dali ce prvo iskljuciti evo dcr ili ce cela karta. Probat cu pa hocu da spodelim info.

Przite vi samo te karte u dualu pa se pitatr posle sto gore kablovi

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ako se bat namesti kako treba za dual, dual se ukljucuje i iskljucuje pritiskom na tastaturi od 0 pa na gore, u zavisnosti koliko karti ima u rigu, sa istim bat-om mozes da selektujes razne karte u rigu da kopaju samo ETH ili u dualu sa SIA ili sta vec, znaci kartice u rigu sa 6 kartica mogu na primer ovako da rade ... kartice 0, 3 i 5 da kopaju samo ETH, a kartice na broju 1, 2, 4 se ukljuce da kopaju i ETH i SIA.

4x1060 3gb hynix, drzim ih u hladnoj prostoriji. U njih duva stolni ventilator, ****ni hynix, da li mogu da izvucem sta bolje, mem sa 300 isto donosi :)
9b5929f057776ac9d9d2e421e07c18cd.jpg
ed69440b9e28c44acd9d1a6977978816.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

korisiti komandu "mode":
-mode Select mining mode:
"-mode 0" (default) means dual Ethereum + Decred/Siacoin/Lbry mining mode.
"-mode 1" means Ethereum-only mining mode. You can set this mode for every card individually, for example, "-mode 1-02" will set mode "1" for first and third GPUs (#0 and #2).
za karitce koje hoces da kopaju samo eth stavis mode 1, recimo da hoces da karte 0 i 3 kopaju samo eth u bat ubacis -mode 1-03 i te dve ce da kopaju samo eth a ostale dual

korisiti komandu "mode":
-mode Select mining mode:
"-mode 0" (default) means dual Ethereum + Decred/Siacoin/Lbry mining mode.
"-mode 1" means Ethereum-only mining mode. You can set this mode for every card individually, for example, "-mode 1-02" will set mode "1" for first and third GPUs (#0 and #2).
za karitce koje hoces da kopaju samo eth stavis mode 1, recimo da hoces da karte 0 i 3 kopaju samo eth u bat ubacis -mode 1-03 i te dve ce da kopaju samo eth a ostale dual

Super, probacu hvala puno.

zapuca mi teamviever na "initializing display parameters" kad pokusam da se kopcam na rig. Pool kaze da radi, karte tople, posle na logu vidim da su karte radile sve vreme, normalan hash normalna temperatura, jel se desavalo jos nekome? U isto vreme na sve ostale rigove normalno ulazim

Desavalo se i meni, nisam se mnogo trudio da saznam sta je uzrok tome. Moze da bude gomilu stvari. Za rigove koji su na udaljenoj lokacij krajnje je nezgodno ako se pojavi ovaj problem.

Sent from my Lenovo S60-a using Tapatalk

zapuca mi teamviever na "initializing display parameters" kad pokusam da se kopcam na rig. Pool kaze da radi, karte tople, posle na logu vidim da su karte radile sve vreme, normalan hash normalna temperatura, jel se desavalo jos nekome? U isto vreme na sve ostale rigove normalno ulazim

Da nisi sa drugog racunara pristupao Teamvievru pa ti ostao ukljucen, pa kad pokusas sa drugig kompa on nece da se prikaci...proveri i rezoluciju....

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Takodje verziju teamwivera updejtuj sve na istu.

Nazad
Vrh Dno