Zbog lose veze ti prebacuje na druge pool-ove.Pozdrav ljudi, kako da podesim da miner (phoneix) radi samo na jednom poolu (ethermine)? los mi je net i konstantno puca veza te se prebacuje na druge poolove i kopa gde ne treba![]()
@Stormbringer_bg da li si i dalje na Ezil poolu, šta se kopa?!Ethermine gasi ETC pool, pa razmišljam gde ću dalje... Kao siroče
![]()
Ne znam sta kopas, ali ja od kada je prestao da se kopa ETH i posle jos malo kopao ETHW ne koristim Phoenix miner. Za XNA, MEWC i RVN sam do pre mesec dana otprilike kopao preko BZminer-a (zadnjih 3-4 meseca kopam samo XNA), a onda sam presao na Team Red Miner i mnogo bolje sa njim kopa XNA. Kartice podesavam preko AMD drajvera i nikakav dodatni softver ne koristim.Ugasio mi se jedan rig sa Polarisima gde mi je Phoenix miner 6.2c, kaže moram da apdejtujem na najnoviju verziju zbog DAG-a, a na Bitcointalku je to poslednja verzijaVerovatno će i ostali da krepaju uskoro...
Šta se još koristi od softvera za kopanje, a da mogu iz istog da undervoltujem karte preko command prompta?! Da se ne zezam sa AfterBurnerom i slično...?
Team Red Miner, LolMiner, SRBMiner...?!
Nisam do sada ništa od toga koristio, prešao ranije direktno sa Claymore-a na Phoenix, ne računajući kratke izlete u Hive i Rave sisteme![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari