Zbog lose veze ti prebacuje na druge pool-ove.Pozdrav ljudi, kako da podesim da miner (phoneix) radi samo na jednom poolu (ethermine)? los mi je net i konstantno puca veza te se prebacuje na druge poolove i kopa gde ne treba
@Stormbringer_bg da li si i dalje na Ezil poolu, šta se kopa?! Ethermine gasi ETC pool, pa razmišljam gde ću dalje... Kao siroče
Ne znam sta kopas, ali ja od kada je prestao da se kopa ETH i posle jos malo kopao ETHW ne koristim Phoenix miner. Za XNA, MEWC i RVN sam do pre mesec dana otprilike kopao preko BZminer-a (zadnjih 3-4 meseca kopam samo XNA), a onda sam presao na Team Red Miner i mnogo bolje sa njim kopa XNA. Kartice podesavam preko AMD drajvera i nikakav dodatni softver ne koristim.Ugasio mi se jedan rig sa Polarisima gde mi je Phoenix miner 6.2c, kaže moram da apdejtujem na najnoviju verziju zbog DAG-a, a na Bitcointalku je to poslednja verzija Verovatno će i ostali da krepaju uskoro...
Šta se još koristi od softvera za kopanje, a da mogu iz istog da undervoltujem karte preko command prompta?! Da se ne zezam sa AfterBurnerom i slično...?
Team Red Miner, LolMiner, SRBMiner...?!
Nisam do sada ništa od toga koristio, prešao ranije direktno sa Claymore-a na Phoenix, ne računajući kratke izlete u Hive i Rave sisteme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari