Šta je novo?

SoF2:DH u Beogradu !!!

golub

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
630
Full verzija, dva CD-a igra se na Banjici...

Stavili su i meni na masinu, igra je O.K. ali se moraju prepoloviti teksture - ako hocete da frame rate bude podnosljiv.

Prvi nivo - Prag, u principu nije nista bolji graficki od Wolfenstajna.
Ipak je to samo QIII...
Pucnjava je vrhunska, meci probijaju razlicite materijale i objekte...

Pa narode igracki - docekali smo,...samo da nam neko podeli GF4Titanium i svi u akciju.

Sto si toliko siguran da je full verzija... Ni na ovoj koju mi neko vreme igramo nigde ne pise da je novinarski sample ili bilo sta... Igra radi i ne puca...

Mozda je i to to sto ti imas...

Ako ima crack folder, onda mozda jeste final, mada nesto ne vidim review-ove na netu (mislim na manje sajtove, veliki su odavno odraddili previewove)....

Pozdrav

Ne znam sta bi to full verzija jos trebala da ima, ovde su:
introi, tutorial, kampanja, sva moguca podesavanja, mission editor,... meni izgleda kao KOMPLETAN PROIZVOD !

Komentar

I ja sam kupio dva CD-a, kako rece prodavac "Stiglo juce", ali avaj igra je teska beta verzija 0.23 ili tako nesto, zaboravio sam jer sam je obrisao.
Nivo sa kamionom je nemoguce preci, jednostavno vozac ga parkira i protivnici izlaze i izlaze (ubio sam ih bar 50-60, mozda i vise). jednostavno bag nema kraja tu stane, a kada me ubiju ne mogu da izadjem, pomaze samo reset.
Inace igra dobro ide (A1333 256MB SDRAM GF2MX 200/200), samo texture treba staviti na high, a ne na max kvalitet jer tada treba 512MB RAM-a, PROVERENO U PRAKSI.
Tako ostaje nam da cekamo finalnu verziju oko 10.MAJA.
POZDRAV!!!:)

Vrh Dno