Šta je novo?

Socket A sempron ....

ima 101%, a mislim da nije u redu da sad ovde reklamiram tu firmu...cimni me na PM ako te bas interesuje.

drfedja je napisao(la):
A gde to imas molim te 3.0C za 160e ? 2.8c kosta vise od 160e u maloprodaji.

Ima sigurno... Ja sam u februaru platio P4 3.0c (nije box - znači bez coolera) oko 170 - 180€ (ne mogu tačno da se setim - sa TR2 M7 coolerom je ispao manje od 200€). Morala je do sada cena da padne bar 20€.

Poslednja izmena:
3.0E je trenutno 196 eura. Dilerski. Mozda sa nekim rabatom izadje na 186-187 eura. To je to.

ima u imtelu (nortwood, ne preskot), naterali ste me da reklamiram iako nisam hteo...cena 162e ako se ne varam (evro vise manje)

Poslednja izmena:
gx-x je napisao(la):
ima u imtelu (nortwood, ne preskot), naterali ste me da reklamiram iako nisam hteo...cena 162e ako se ne varam (evro vise manje)

Po toj ceni koju pominjes u Imtelu ima samo:

INTEL Pentium 4 2.8GHz 800MHz 1MB Cache BOX

a kako sam mogao da primetim,
ovde se prica od 3.0 GHZ. :banana:

e ima, provereno, ne znam da li trenutno ima na lageru. Cak sam napravio i gresku, u pitanju je 3.0E, cana 163e tacno, cenovnik od 26.07

gx-x je napisao(la):
e ima, provereno, ne znam da li trenutno ima na lageru.
Cak sam napravio i gresku, u pitanju je 3.0E, cana 163e tacno,
cenovnik od 26.07

Nemam starije cenovnike, ali sada je to cena za 2.8ghz.
Ako zelis, ostavi mi mail, pa cu ti poslati cenovnik
da i sam vidis. :wave:

mislim, ne zelim da se raspravljam 🙂 Drugar mi radi tamo, imam uvid u njihove cene :wave:

gx-x je napisao(la):
mislim, ne zelim da se raspravljam 🙂 Drugar mi radi tamo, imam uvid u njihove cene :wave:

Da nisi ti vidovita Zorka pa da vidis nesto sto mi ostali ne vidimo?

P42.8E dilerska u Imtelu 163.5e!!!!!

Posto je tema Sempron 🙂 kada se bude pojavio 3100+ kod nas MP cena bi trebalo da mu bude oko 140e...

Dosao je kod mene u prodavnice za ~120 ovaj 3100+

ma koga briga za taj sto se nabija u socketA?
sta ljudi ocekujete uzeli ste NF7 i imacete je do kraja zivota kao i mocnog Ti4200? :d

ovaj 3100+ za S754 je mozda dobar no videcemo kad stigne i do nas...

cime vise diskusija, jedino sta ostaje za diskusiju su o/c mogucnosti. Core je TB-b sto je vec poznato, razlika u skoru nastaje izmedju 256 vs 512 kb cache-a. Meni se svidja ono "11x220" pitanje je da li dosta njih to oce ? Ako neko ima na lageru nek isproba to sa nekim jacim napajanjem pa nek javi !

silverglider je napisao(la):
Dosao je kod mene u prodavnice za ~120 ovaj 3100+

Mozes li ga probati pa da nam javis. Rezultate, OC...

Razmisljam o prelasku na novi socket, to bi bila super prilika :trust: . Taman uz neki MSI Neo Platinum.

Necu ga kupovati, mada, s obzirom na cenu i performanse stvarno predstavlja best buy. Jos je ovo pocetna cena - neka padne malo jos kroz mesec dva i moze slobodno da uzme bartonovo mesto.
A sto se tice rezultata, nema ni jedan veci sajt napolju, a da ga nije testirao - Anand, Toma, Xbit... you name it. Velicina kesa za koju je uskracen (u odnosu na A64 2800+) se skoro ni ne primecuje u dosta primena. Pa ako racunas da imas K8 tehnologiju za oko 100 ojra i da za toliko jos mozes da uzmes ok s754 plocu...

Poslednja izmena:
jel moze neko da nabaca par linkova ka testovima 3100+ za S754?

Nazad
Vrh Dno