Šta je novo?

Socket 754 i PCI Express

Void

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2005
Poena
304
Sta mislite o kupovini ploce sa socketom 754 i podrskom za pci express grafiku?

Recimo MSI K8N Neo3 ili Asus K8N4-E...

Odlucio bih se za tu varijantu jer uzimam amd 64 2800+

Mislim da mi je to najisplativije resenje.

Kritike, predlozi?

Hvala unapred.

Odlican izbor, trenutno sa ubedljivo najboljim odnosom cena/perofrmanse.
Mana je upgrade path, ali danas se sve cesce menja gotovo ceo racunar prilikom upgrade-a, tako da sada uzimam racunar uzeo bi bas tako nesto, tj. A64 3000+ S754 i nForce4 S754 plocu.
Samo obrati paznju na memoriju, recimo KingMax DDR466 ili Corsair/Kingston DDR 400.
Napajanje 360W min.

Trenutno je to BestBuy, ali 754 se nece jos dugo koristiti.Bolje skupi jos koji evritj, i uzmi 939, postize bolje rezultate, a i imas (imaces) veci izbor procesora za taj socket.Sada se tvoj predlog isplati, pitanje je jos koliko dugo?
Memorije koje ti je predlozio mcekovic su super, slobodno ih uzmi.Od HDD ti najtoplije preporucujem Maxtor, a sto se tice graficke, ne mogu nista, jer ne znam koliko si spreman da "pljunes".

Stvarno, sakupi josh koju kintu i pazari S939 proc i nF4 plochu za njega

Asus K8N4-E ako je deluxe je vrlo-vrlo skupa ploca. Ne isplati se. I ja sam se isto razmisljao pre dva meseca i mogu ti reci da sam napravio pogresan izbor kada sam uzeo NF4 i 2800+. Nema PCI-E kartice da valja a da nije X800 :D

Ma Epox 8KDA3J i 2800+ su jos uvek BestBuy. Uz njih naravno Leadtek 6200 AGP. Memorija - Kingmax.

Nazad
Vrh Dno