Šta je novo?

Socket 478, sta kupiti ?

macak-BL

Slavan
Učlanjen(a)
01.09.2004
Poena
319
Drug ima problem, tacnije riknulo mu je napajanje i ploca Asus p4p800-e deluxe i sad mu treba nova ploca S478, sta preporucujete??? bice super da je samo napajanje i ploca vrisnula mozda je otislo jos nesto ali nisam imao mogucnosti da provjerim. Napomena da ja zivim u RS i da je izbor slab mogu lako naci ASUS ali bilo sta drugo moram da narucujem a to kosta :) da li kupiti isti ovaj asus ili nesto drugo? hvala

Ako bas neces isti model (koji je jedan od najboljih socket 478 ploca) pogledaj sledecu asus plocu: ASUS P4P800 SE/GD 865PE HT 800MHz GLAN RAID SATA
Pozdrav

Od skupljih ista ta ili Abit IC-7 g, a od 865 cipsetova mozes uzeti msi ili cak gigabyte ip1000g

Pre neki dan sam prodao svog Abita IC7 MAX3, znaci 875PE i tvrdim da ne postoji bolja 478 ploca. Ako ikako moze da je nadje toplo mu je preporucujem.

IC7 ubedljivo najbolja, SPEED, STABILITY, POWER.

VESKO je napisao(la):
Pre neki dan sam prodao svog Abita IC7 MAX3, znaci 875PE i tvrdim da ne postoji bolja 478 ploca. Ako ikako moze da je nadje toplo mu je preporucujem.

Naravno da postoji bolja ploca za socket 478!!

ABIT IT7Max2 v2.0 :d

A i ASUS P4C 800-E Deluxe se ozbiljno kolje sa IC7Max3, mada je ova gore navedena neprikosnovena

Poslednja izmena:
Ako oces novo, P4P800 SE ima da se nadje nova
dobar izbor
imas i -X varijantu isto dobro radi, samo nema SATA raid
super je i ona

kupljeno

Kupljena je Asus p4p800-e deluxe, drugo nisam mogao nista naci, pucao sam na Abit-a ali nisam uspio ispokati, i ovako je 120 eura, zadnja na stanju... sve radi ko pcela bzzzzzzz :) i naravno novo napajanje

Vrh Dno